Bologna - Inter

Fogadási tippek: olasz Serie A / Bologna - Inter Milan

Bologna vs Inter Milan olasz Serie A 27.10.2015 Fogadási tippek

A hazaiak még nem érettek a Serie A szinvonalára, az Internek viszont itt az ideális lehetőség, hogy újra felvegyék a szezon kezdeti győztes ritmust. Olasz Serie A / Bologna - Inter Milan.

Csapat hírek:

Bologna: A csapat jelenlegi tulajdonosai biztosan nagyon boldogok lennének egy jó eredménytől, különösen, hogy ebben a szezonban, csupán két mérkőzést sikerült megnyerniük. Miután ez év júniusában a csapat feljutott az olasz Serie A bajnokságba, Rossi edző csapata az első három forduló során vereséget szenvedett, és csak a negyedik fordulóra sikerült a Bologna első győzelmét megszerezni, otthon a Frosinone ellen (1: 0). Ezt követően szinte senki sem gondolta, hogy még öt kört kell várnia a csapatnak az újjabb pontokra. A másik feljutó csapat, a Carpi hazai pályán fogadta a Bolognát a Serie A 9. fordulójában megrendezett mérkőzésen. A két gárda az utolsó és az utolsó előtti helyen található a tabellán, a vendégek voltak a sereghajtók. Mindkét gárda beragadt a kezdésnél, ezért mihamarabb el kell kezdeniük gyűjtögetni a pontokat a bajnokságban. A Bologna az utolsó helyen szerénykedik, pedig nagy múltú egyesületről van szó. Az elmúlt kilenc fordulóban hét vereséget is elszenvedett az egyetemi város csapata, egyes információk szerint Delio Rossi edző utolsó esélye volt a győzelem, vereség esetén leváltották volna a mestert. Két győzelmük tehát van, de ez még mindig kevés a Serie A szinvonalhoz. A pontjaikat csak a volt Serie B csapatoktól szerezték. Még nem érettek meg az elit osztályra, és ebben az Inter elleni párharcban aligha maradnak veretlenek, függetlenül attól, hogy saját rajongók előtt játszanak. A Carpi elleni meccsen Krafth hátvéd és a szélső Mounier is megsérült, Mirante kapus már hosszabb ideje nem játszik, a középhátvéd Ferrari, a középpályás Zuculini és a csatár Acquafresca is nagy valoszínúséggel kihagyja a mérkőzést.

 

Inter Milan: ellentétben Bologna csapatával, az Inter a jelenlegi szezonban nagyon jól teljesít, és az első öt fordulót végig győzelmmel zárta. Aztán ott is beköszönt a válság, és a következő négy mérkőzésen csupán három pontot szereztek. Bár, csak a hazai Fiorentina elleni vereség nevezhető hibának, a további három nehéz meccset ikszelték: idegenben a Sampdoria és a Palermo ellen, valamint otthon a jelenlegi bajnok Juventus ellen. Múlt hétvégén Palermóban, a középhátvéd Murillo kiállítása miatt, az utolsó 15 percet emberhátrányban játszották. A bolognai mérkőzés az ideális lehetőség, hogy újra felvegyék a szezon kezdeti győztes ritmust. Ennek elérése érdekében Mancini edző biztosan egy sokkal agresszívabb taktikát fog alkalmazni – agresszívabbat, mint a legutobbi mérkőzéseken. Ez azt jelenti, hogy Icardi mögött, fontos feladat vár a három új Inter szerzeményre: Ljajic, Jovetic és Perisicre. Murillo eltíltva, Dodo és Vidic sérült.

Valószínű csapatösszeállítások:

Bologna: da Costa, Mbaye, Gastaldello, Oikonomou Masina, Donsah, Diawara, Rizzo, Giaccherini, Destro, Brienza

 

Inter: Handanovic, Santon, Miranda, Medel, Telles, Melo, Kondogbia, Ljajic, Jovetic, Perisic, Icardi.