Cardiff City - Bristol City

Fogadási tippek:  Anglia Championship / Cardiff vs Bristol City

Cardiff City vs Bristol City Anglia Championship 26.10.2015 Fogadási tippek

Az elmúlt 5 Cardiffban játszott mérkőzésen, a Bristol City egyetlen pontot sem szerzett. Most is a Cardiff City az esélyesebb. Anglia Championship / Cardiff vs Bristol City.

 

Az Angol bajnokság ( Championship) 13. fordulójának utolsó napján a Cardiff City hazai pályán játszik a Bristol City ellen.

 

A Cardiff City eddig jó bajnokságbeli teljesítményt mutatott, hiszen 12 foduloval a szezon kezdés után a nyolcadik helyen állnak. Teljesítményük mérlege: 5 győzelem, 5 döntetlen és 2 vereség, 20 pontjuk van, a gólarányuk 15:11. 

 

Bár a Cardiff City ebben a szezonban sem nyűgözte le szurkolóit, de jól játszik otthon, 20 pontból 13-at nyert otthon, hazai mérlegük: 4 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség. Kimutatható tehát, hogy sokkal erősebb hazai pályán. Az utolsó fordulóban is nyertek: 1-0 a Middlesbrough FC ellen. A győzelem azt jelenti, hogy a Cardiff veretlen az utolsó négy bajnoki fodulóban. Az eredmény sokkal nagyobb is lehetett volna, ha a Cardiff képes értékesíteni helyzeteinek legalább egy részét.

 

A Cardiff City kénytelen lesz a középcsatár, Kenwyne Jones nélkűl játszani, aki megsérült.

 

A frissen feljutott Bristol City viszont kifejezetten rossz szezont él meg. Tíz pontjuk a 21. helyhez elegendő. Mérlegük: 2 győzelem, 4 döntetlen és 6 vereség. Gólarányuk negatív: 15 – 22.

 

Miután feljutott a felsőosztályba, a Bristol City nem fektetett túl sok pénzt az átigazolásokba, csupán 1 játékost szerződtettek, 6 játékost pedig kölcsönbe kaptak, így nekik van a legkisebb csapatuk a bajnokságban, 21 játékos, így ha sérülések adodnak, biztosan problémát okoz a kezdő tizenegy játékos megnevezése. Véleményünk szerint nem fognak semmi maradandót alkotni ebben a szezonban, céljuk az életben maradás. 

A Bristol Citynél jelenleg nincsenek sérülések vagy felfüggesztések.


 

Az elmúlt 5 Cardiffban játszott egymás elleni mérkőzésen, a Bristol City egyetlen pontot sem szerzett, elvesztették mind az 5 mérkőzést.
 

Véleményünk szerint ezen a mérkőzésen is a Cardiff City fog nyerni, hiszen ők egy erős csapat, főleg otthon, és jó a védekezésük is, míg a Bristol Cityről nem mondható el mindez.