Eintracht Frankfurt - Bayern München

Fogadási tippek: német Bundesliga / Eintracht Frankfurt - Bayern München

Eintracht Frankfurt - Bayern München német Bundesliga 30.10.2015 Fogadási tippek

A Bundesliga 11. fordulójában folytathatja sikersorozatát a Bayern. Német Bundesliga / Eintracht Frankfurt - Bayern München.

 

Eintracht Frankfurt a 12. helyről várja bajor ellenfeleit a frankfurti Commerzbank Arenaban. Nem mondhatni, hogy az Eintracht jó formában lenne. Eddigi Bundesliga teljesítményük mérlege: 3 győzelem, 3 döntetlen és 4 vereség. A legutolsó hat mérkőzésükből mindösszesen egy győzelem született (2:1 idegenben, a Hanover ellen). Armin Veh csapata kiesett a DFB kupából, méghozzá a másodosztályban szereplő Aue által (0: 1). Ha nincs meg a szenvedély, akkor nem megy semmi, a kupában meg aztán végképp nem. Emiatt az Eintracht kedden megérdemelten esett ki. "Persze, hogy szégyen, de ez nem a világ vége, mert a 12. helyen vagyunk a bajnokságban," mondta a csapat edzője, Armin Veh.

 

A cél ebben a szezonban egyszerű – a kiesés elkerülése. "Szembe kel nézni a valósággal, és egyértelműen kijelenteni - az a célunk, hogy ne a legutolsó 3 csapat között fejezzük be a bajnokságot," folytatta Veh. A múlt heti hannoveri sikertől remélt fellángolás már a múlté, erre most még a sorsolás is ellenük van. A következő ellenfél ugyanis a Bayern lesz, akivel a Frankfurt zsinórban hat, nullára elveszített meccset játszott. Nyilvánvalóan ez egy nagyon kemény foruló lesz a Frankfurt számára. "Nehéz megállítani a Bayern csapatát, de nincs semmi vesztenivalónk. Úgy lépünk pályára, hogy élvezni akarjuk a mérkőzést, és nem gondolkodni túl sokat róla, csak játszuk a saját futballunkat. A Bayern tökéletes minden területen. Ez a fő oka, hogy annyira jók. Nekik annyi erős játékosuk van, hogy alig lehet megszámolni őket, "mondta Marc Stendera. Kittel, Anderson és Balayev nem állnak rendelkezésre.

 

Bayern München eddigi teljesítményét nem kell sokat részletezni: 10 mérkőzés – 10 győzelem, gólarány: 33-4. Bár nem vesztettek pontokat eddig a Bundesliga fordulóiban, a csapat edzője, Pep Guardiola azt állítja, hogy a verseny a bajnoki címért még korántsem ért véget. "Megnyertük mind a tíz játékok – mégis csak hét ponttal előzzük a második helyezettet. Ez mutatja, milyen erős ellenfeleink vannak. Hidd el nekem, soha senki nem szerezte meg a bajnoki címet októberben. Eddig hihetetlen jól sikerültek a dolgaink, ám a szezon második felében idegenben fogunk játszani a Leverkusen, Dortmund, Wolfsburg ellen, "mondta. Guardiola úgy véli, hogy nem lesz egy sétagalopp a pénteki mérkőzés: "Otthon nagyon stabilak és erősek. A legjobb Frankfurtot, nem pedig egy szomorú csapatot várok a pályára – elvégre a Bayern ellen játszanak. "Kedden, a Bayern nagyon jó játékkal és kényelmesen tullépett Wolfsburg csapatán a német kupában. "Nagyon elégedett vagyok a teljesítményünkel. A foci legfelső szintjén játszunk, "nyilatkozta Guardiola. Azt állítja, hogy a játékosoknak semmi problémájuk sincs a 3 naponkénti játékkal: "A nagy csapatok mindig kétszer játszanak hetente. Ha mentálisan felkészült vagy, a lábad is az lesz. " Négy játékosuk: Bernat, Götze, Ribéry és Rode sem léphet pályára a Frankfurt ellen.

 

Véleményünk szerint a vendégcsapat az egyértelmű favorit, és kényelmesen meg fogják nyerni a mérkőzést.

Valószínű csapatösszeállítások:

Frankfurt: Hradecký; Ignjovski, Zambrano, Russ, Djakpa; Stendera, Reinartz, Aigner, Meier, Oczipka, Seferovic

 

Bayern: Neuer; Rafinha, Benatia, J. Boateng, Alaba, Kimmich, Vidal, Thiago, Robben, Douglas Costa; Lewandowski.