Pandurii Târgu Jiu - Dinamo Bucureşti

Pandurii Târgu Jiu
2 : 2
Dinamo Bucureşti

Fogadási tippek: Román Kupa | Pandurii Targu Jiu - Dinamo Bukarest

Pandurii Targu Jiu - Dinamo Bukarest Román Kupa 28.10.2015 Fogadási tippek

A Román Kupa nyolcaddöntőinek legrangosabb párosítása a kék- fehér Pandurii Targu Jiu és a fővárosi Dinamo Bukarest közötti mérkőzés.

 

A Román Kupa legjobb 16 csapata között mérkőzik egymással a Pandurii Targu Jiu és a Dinamo Bukarest. Bár a Pandurii a házigazda, a mérkőzés helyszíne a temesvári Városi Stadion.

 

Pandurii Targu Jiu egy csodálatos szezont fut a bajnokságban, hiszen a 15. forduló után a 4. helyen állnak 27 ponttal, teljesítményük mérlege: 7 győzelem, 6 döntetlen és 2 vereség, gólarány 19: 13.

 

Az utolsó kupamérkőzésen, az Edward Jordanescu által irányított Pandurii Targu Jiu sikeresen ejtette ki a másodosztálybeli (LigaII, Seria II) UTA Arad csapatát. a rendes játékidő 1:1 végződött, a büntetők során a Pandurii bizonyult jobbnak.

 

Dinamo Bukarest sem panaszkodhat szezonbeli teljesítményére, bár eredményességük meg sem közelíti a néhány évtizeddel ezelőtti formájukat, ugyanis a másik bukaresti csapat, a Steaua mellett a román foci egyeduralkodói voltak. Jelenleg az 5. helyen tanyáznak 24 ponttal, szezonbeli mérlegük: 6 győzelem, 6 döntetlen 3 vesztett mérkőzés, gólarányuk 17: 13.

 

A Dinamo Bukarest a Dacia Unirea Braila csapatát ejtette ki a kupából. A másodosztályú csapat (Liga II-Seria I) vendégeként, az 53 éves szakember, Mircea Rednic vezette Dinamo 3:2 győzelmet aratott.

 

 A jelenlegi szezonban, a két csapat eddig kétszer mérkőzött meg egymással: 2-2 a bajnokságban, illetve 2-0 a Dinamo javára a Liga Kupában.

 

 A Dinamo Bucuresti valószínüleg több játékosát is pihentettni fogja, hiszen fontos meccset játszanak hétfőn, hazai pályán a 2. helyezett FC Viitorul ellen, míg a Pandurii Targu Jiu egy könnyű meccs előtt áll, vasárnap szintén hazai pályán a 13. helyezett FC Voluntari ellen.

 

A Dinamo Bukarest számára rosz hír, hogy a középpályás Paul Anton felfüggesztve, a középcsatár Marcel Essombé viszont megsérült.

 

Véleményünk szerint a Pandurii Targu Jiu fogja nyerni ezt a mérkőzést, hiszen nagyon jól játszanak mostanában, nem vesztettek mérkőzést az utolsó 6 forduló óta, utoljára a Liga Kupában, éppen a Dinamo Bucuresti ellen, de most esélyesebbek, nem kell pihentetniük játékosokat, és a formájuk is kitünő.