A 12Bet a Swansea-t, a My Club Betting a Copa America-t támogatja

A 12Bet a Swansea-t, a My Club Betting a Copa America-t támogatja

Az ázsiai hendikepp online sportfogadásokat üzemeltető 12Bet hivatalos sportfogadási partnerségi megállapodást írt alá az angol Premier League- ban szereplő Swansea City FC csapatával. A szerződés a 2015-16- os szezonra szól.

A 12Bet nemrég indította újra Egyesült Királyságbeli sportfogadási tevékenyzégét. A Swansea csapatával kötött megállapodás révén erős jelenléte lesz a Swansea Liberty stadionban és stadion körüli reklámhordozókon, valamint a klub digitális csatornáin. A fociklub kereskedelmi igazgatója, Leigh Dineen mondta, voltak más “izgalmas projektek is szóba kerültek” és a 12Bet vezérigazgatója, Rory Anderson szerint, a két fél néhány “innovatív megoldást talált, hogy ez a partnerség sikeres legyen és fenntartható legyen.”

A MY CLUB BETTING a Copa America sorozatot támogatja

A 44. Copa America labdarúgó bajnokság múlt héten indult Chilében, és július 4-én ér véget. Az eseményen 12 latin-amerikai ország küzd a regionális bajnoki címért. A résztvevők között olyan neves nevek is vannak, mint Lionel Messi, Neymar, Sergio Aguero, Filipe Luis és számos más európai csapat oszlopos tagjai, akik hazatértek nyárra hazatértek, hogy saját nemzetük becsületéért harcoljanak.

A My Club Betting, ingyenes fogadási szolgáltatást nyújt helyi sportegyesületek számára, az Egyesült Királyságban és Írországban, összeállt a brit fizetős televíziós műsorszolgáltatóval, a Premier Sports csatornával, és közösen vállalták a Copa America hivatalos adásszolgáltatásának támogatását. Az Egyesült Királyságban, az eseménysorozatot a Sky, a Virgin és a TalkTalk közvetíti, az élő online streaming pedig a Premier Player feladata.

A My Club Betting marketing igazgatója, Mark Adams elmondta, hogy csiklandozó érzés szponzorálni “a világbajnokság utáni legnagyobb labdarúgó tornát.” A My Club Betting felajánlotta partnerének, a bevétele nettó 20% -át. Adams elmondta, a Copa Amerika kijelölt jótékonysági tevékenysége a Street Games volt, amely elősegíti a sportban részvételt a hátrányos helyzetű közösségekben. Így a My Club Betting minden ügyfele a hátrányos helyzetben lévő gyerekeken segít.

Szólj hozzá!