Sportfogadás bónusz és előnyei

Fogadási oldalak Bónusz Oldal Link
10bet50% – 200 € minden információ
Látogassa
Sportingbet50 €/£minden információ
Látogassa
William Hill100% – 25 £ minden információ
Látogassa
Unibet100% – 100 €/$/£minden információ
Látogassa
bet365100% – 200 €/$/£minden információ
Látogassa

Szinte mindegyik online sportfogadással foglalkozó iroda, ügynökség bizonyos bónuszok felajánlásával bátorítja ügyfeleit. Ezek a bónuszok lehetnek egy bizonyos sportághoz kötöttek, eseményekhez vagy akár fogadott pénzösszeghez adott ajándék . természetesen mindenkinek nyilvánvaló, hogy a felajánlott sportfogadás bónusz valójában marketing – fogás, a sportfogadással foglalkozó ügynökségek e remek ajándékát számos sportfogadó beleszámolja költségvetésébe, és úgy alakítja sportfogadás tevékenységét, hogy ezek a bónuszok igencsak jelentős szerephez jutnak.

Sportfogadás bónusz- ingyenes lépés egy kielégítő nyereség

Az ingyenes bónusz fogadások felajánlása az egyik legősibb marketing fogás a sportfogadás népszerűsítésére. A bónusz fogadás felajánlása az online fogadás világában lehetővé tette, hogy akár saját kezdőtőke nélkül is el lehessen kezdeni e nagyszerű tevékenységet. Ha valaki gyorsan tanul, ráérez a sportfogadás alapszabályaira akár komoly összegekre tehet szert úgy, hogy egy forint saját kezdőtőkéje sem volt. Mielőtt felhasználnánk egy bónuszt, célszerű alaposan tájékozódni, elolvasni a feltételeket. Vannak sportfogadó ügynökségek, ahol a bónuszt fel lehet használni szinte feltétel nélkül, más irodáknál azonban a bónusz felhasználását bizonyos számlán levő pénzösszeghez kötik, tehát valamennyi pénzt el kel helyezni számlánkon, ahhoz , hogy élni tudjunk e lehetőséggel.

A sportfogadás bónusz mértéke is erősen változó. Vannak irodák , melyek a megtett saját összeg akár 50 – 100% át is felajánlják bónuszként, más ügynökségek viszont csak 10 -30% ot. A tájékozottság tehát ebben az esetben is pénzzé konvertálható. A Sportfogadás lap ebben is nagyszerű segítséget nyújt információival, a sportfogadó ügynökségek részletes és semleges bemutatásával .

Online sportfogadás bónusz- feltételei

Ezen bónuszok felhasználásával gyakorlatilag bárki kockázatmentesen kipróbálhatja magát a sportfogadás világában. Ezen eszközök ugyanakkor, a tervszerűen sportfogadóknak rendkívüli bevételeket jelentenek, a bónuszokkal jelentősen növelhetik megtett tétjeiket (nincs extra saját pénz kockáztatás), így a várható nyeremény is sokkal nagyobb lesz. Tehát bátran kijelenthetjük, hogy a bónusz egy rendkívül kedvező “ajándék”az ügynökségek részéről. Mi több , a sportfogadó ügynökségek , hűséges ügyfeleiknek további extra bónuszokat, kedvezményeket ajánlanak. Tehát tájékozódjunk fogadás előtt, mert a tájékozottság pénzt jelent.