Sportfogadás tippek

 • Mielőtt fogadnál, alaposan elemezd ki a mérkőzést

  Elemezd fokozott figyelemmel a sporteseményt , amelyre fogadni szándékozol

  Fogadásról lévén szó , nem létezik semmilyen varázsszer vagy csodaszabály amivel állandóan és sokat nyerhetsz. De ha a sportfogadás világának állandó és profi tagja akarsz lenni, ez a cikk neked szól, hasznos tanácsokkal lát el.

  Alapvető szabály, hogy fogadáskor vegyük figyelembe a kedvenc csapat erőnlétet, fizikai állapotát, és ezt legalább 6 mérkőzésre visszamenőleg.

  Fogadásod hatékonyságának növelésére nem árt követni néhány szabályt

  Mindig készíts analízist( elemzést) a fogadni kívánt eseményről, különös tekintettel, azokra a tényezőkre, amik mérkőzés előtt növelhetik a tétet. Vedd figyelembe mindkét csapat előző mérkőzéseit, a játékosok hangulatát, sérüléseket, pálya használhatóságát, időjárást, cseréket és minden eseményt információt ami a mérkőzést övezi. Tulajdoníts nagy jelentőséget a részleteknek. .

  Inteligens fogadások

  Sokszor késztetést érzel , hogy fogadj egy csapatra , mert azt hiszed, hogy mindent tudsz róluk, vagy egyszerüen mert ök a kedvenceid. Inkább fogadj inteligensen, ami azt jelenti, hogy próbálj kizárni minden emociónális- érzelmi tényezöt, döntéskor ne hagyd magad befolyásolni külsö tényezök által. Sportfogadáskor inkább józan , higgadt ész mintsem hevült lelkület szükségeltetik. Ez a sikeres sportfogadás alapköve.

  Légy önálló

  A figyelem és az önállóság létfontosságú ebben az iparágban. Ez a két tényező a siker záloga. Nem nyerhetsz, ha nem tudod megjegyezni, értékelni mindazon adatokat, amelyek felboríthatják felépített stratégiádat, vagy amelyek sikerre vihetik azt.

  Ezen “szabályok” betartásával jelentősen növeled nyerési esélyeidet. Ha azon emberek közé tartozol, akik nem tudnak távol maradni mások véleményétől, és azt hiszik a siker pusztán szerencse kérdése, tanácsainkat nehezen betarthatónak fogod találni. Viszont elég sűrűn lesz szükséged feltölteni a számládat.

  Végső következtetés az, hogy okosan, értelmesen kel megtenned fogadásaidat. Soha ne feledd, ez nem az az iparág amiben milliomos leszel egy nap alatt.

 • Készíts egy saját rendszert amely alapján fogadsz

  Sportfogadás tippek: Legyen egy rendszered, játssz egy bizonyos szisztéma szerint

  Ha profi és hosszú távon sikeres sportfogadó akarsz lenni, tudnod kel, hogy nem létezik semmilyen csodaszer, vagy” belülről írt és vezetett”rendszer. Viszont, igenis létezik néhány elv és módszer, amelyeket betartva illetve használva növelheted nyerési esélyeidet. A Sportfogadás lap tanácsa, hogy építs ki magadnak egy bizonyos rendszert- szisztémát amelyet követve jobban ki tudod elemezni a megfogadni kívánt sporteseményeket.

  A fogadások világában a siker záloga a fegyelem

  Mielőtt belépnél a sportfogadás világába, végezz egy önértékelést, és alaposan gondold végig az eredményt, mennyire vagy fegyelmezett, mekkora az önfegyelmed.

  Létfontosságú, hogy a pénzkezelési szokásaid és gondolkodásmódod önfegyelmet tanúsítson. Fegyelem és türelem a két rendkívül fontos erény. A sportfogadás során alkalmazott sikeres pénzkezelés az, ha nyerő szériában többet, ha vesztésre állsz kevesebbet fogadj.

  Minden sikeres fogadó szigorú programot követve játszik. Ha nincs elég türelmed végigvinni felépített programodat- sportfogadás stratégia dat, búcsút mondhatsz a nagy nyereményeknek, mert előbb vagy utóbb, pénzkezelési rendszer nélkül játszva, a bukás borítékolható.

  Miért veszít a fogadók többsége

  Globális koncepció van arról, hogy a sportfogadók többsége pénzt fog veszíteni. A legelterjedtebb nézet az, hogy a játékosok 90% veszíteni fog egy éven belül, viszont ez a nézet nem tántorít el senkit a sportfogadástól. Amikor a fogadók többsége vesztességet könyvel el, mindig van valaki, aki éppen nyerésre áll.

  Pénzkezelés

  A legfontosabb ok, amiért sok fogadó veszít, nem a jó sportfogadás tippek hiánya, hanem a rossz pénzkezelés. Ha egy eseményre 1000 , egy másikra 10 000 forintot teszel, vagy az egész tőkéd 50% át egy eseményre teszed, a bukás borítékolható. Ez a legbiztosabb út a teljes csőd felé. Kétségtelen, hogy nyerhetsz néhány fogadást zsinórban is , erőd feletti téttel, de hosszú távon biztos a bukás. A duplázás, a mindent vagy semmit szintén tökéletes recept a csődre, ezt a hibát nagyon sokan elkövetik, néha még a tapasztalt öreg rókák is.

 • Tudnod kell, hol a határ, mikor kel megállnod

  Fontos tudnod , mikor kel megállni

  A profi fogadók ismérve az önkontroll, türelem és fegyelem. Ebböl az iparágból azok tudnak hatalmas nyerességre szert tenni, akik tudják hol kel megállni, egy képzeletbeli vonalat tudnak húzni, azt sohasem átlépve , a biztos nyeresség és a játék heve, a szenvedély közé.

  Meg tudnak állni, kielemezni a részleteket, megállapítani mi volt az, ami nem müködött tökéletesen vagy éppenséggel sehogy sem működött.

  Kulcsszó : fegyelem

  Fogadásoknál létfontosságú tudnod , mikor és hol kel megállnod, hol az a vonal. Sokszor , vesztességek után örült hajszába kezdünk pénzünk visszaszerzése érdekében, ujabb és ujabb kétséges kimenetelü fogadásokba kavarodva, amikböl végül teljes bukás lesz. Ez a hiba az egyik legnagyobb , amit csak sportfogadó elkövethet.

  Hányszor vesztettél a” pillanat heve” miatt?

  Ugye veled is előfordult már, hogy egy szinte biztosra tett – és mégis elvesztett fogadás után, a” hamar mindent visszacsinálok” pillanat hevülete miatt egyre rosszabb és rosszabb döntéseket hoztál? Az pillanat az , amikor a legtöbb hibás döntés születik. Olyankor nem a logika vezeti tetteidet, és az érzelmek bizony megvezetnek. Olyankor a vesztesség borítékolható.

  Nem eshetsz az érzelmek csapdájába

  Idöben válaszd ki a megfogadni kívánt mérközéseket, tedd meg a téted, majd figyeld az eseményeket “két lépés távolságból “ , függetlenedve az esemányek hevétöl. Ne növeld gondjaidat feleslegesen, ne kapkodj, legföképp ne köss olyan fogadásokat, amelyeket valójában nem is akartál megtenni.

  Ha egy félidöt buktál , szünetben ne csoportosítsd át nagy kapkodva tétjeidet. Ezt a tanácsot a legnehezebb követni, hiszen az emberi természet és elvek ellenében van. De ha nyerni akarsz, és leginkább tudatosan, folyamatosan és hosszú távon, hát akkor a türelemnek felül kel kerekedni az érzelmek felett.

  A “Maradj távol “szabály

  Ha reggel arra ébredsz, hogy hiába keresed a megfogadni kívánt mérközést, semmi sem mutatkozik igéretesnek, hát akkor ne fogadj. El kel ismerni, akik az oddszokat megadják , értik a szakmájukat. Ha mégsem találsz egy kedvedre való téttel bíró mérközést, hát vegyél ki egy szabadnapot, másnap ujból próbálkozhatsz.

 • A pénzkezelés is rendszert igényel

  Pénzkezelés

  A sikeres sportfogadások legkevésbé értett, vagy leginkább félreértett része maga a pénzkezelés. Pedig ez legalább olyan fontos mint a megfelelő mérkőzés kiválasztása, vagy az, hogy a sikerhez időnként hendikepes mérkőzésekre is tenni kel. Teljesen természetes, hogy mindenki a kedvenc csapataira tesz tétet, vagy azokra a csapatokra, amelyeknek nagy a győzelmi esélye. De nem mindenki tudja jól kezelni a rendelkezésére álló pénzmennyiséget, úgy , hogy maximalizálja a nyereségét és minimálisra csökkentse a vesztességeket.

  Az elsö szabály

  A sikeres pénzkezelés első szabálya, hogy meg tudj állapítani egy összeget vagy pénzkeretet, amiből megteheted tétjeidet. E pénzkerethez egy bizonyos, csak erre a célra használt számlát szükséges- illik kapcsolni. E pénzkeret természetesen nem lehet nagyobb, mint amennyit megengedhetsz magadnak, hogy akár el is veszíthetsz, nem lehet a lakbér, rezsi vagy akár a gyerek oktatására szánt összeg.

  Ha nem engedheted meg magadnak, hogy veszíts, hát ne fogadj

  Ez így, ennyire egyszerű. Inkább várj , míg az anyagi helyzeted megengedi , hogy akár veszíts némi pénzt. Ha ezt megteheted- akkor jött el az a pillanat amikor bekapcsolódhatsz a sportfogadás világába.

  Az Európa illetve Magyar bajnokság, a lovi nem fog eltűnni, jövő héten is lesznek mérkőzések, a megfelelő időben bekapcsolódhatsz, független, hogy az jövő héten vagy jövőre lesz.

  Az első lépés

  Amint a bankszámlád megengedi, és készen állsz a Sportfogadás meghódítására, az első lépés annak megállapítása, hogy mekkorák lesznek az általad megtett tétek. A profik egy bizonyos módszert követve , a számlájukon levő pénzösszeg bizonyos százalékát játsszák meg. Ez a Kelly módszer , ezt a módszert vagy ennek fejlesztett változatait használja szinte minden profi sportfogadó.

  A Kelly módszer

  A módszert Edward L. Kelly a Bell AT&T fizikusa dolgozta ki 1956-ban. Eredetileg lóversenyekre alkalmazták, de bármilyen típusú sportfogadásra alkalmazható – még a börzén vagy BlackJack-re is. Ez a valószínűségszámításon alapuló matematikai egyenlet bonyolultabbnak tűnik, mint amilyen, és 3 egyszerű lépésben definiálható.

 • Kiegyensúlyozott, kétesélyes fogadásnál fedezd magad

  A kiegyensúlyozott mérkőzésekre fedezd magad egy másik fogadással

  A hosszú távon sikeres fogadások, az úgynevezett befektetések, teljes odaadást, kemény munkát igényelnek. Nem létezik könnyű megoldás, csak sok – sok munkával, tanulással járófolyamat során lehetsz sikeres. E folyamatnak természetesen lesznek felfele ívelő szakaszai, de lesznek vesztességes szakaszok is. Egy teljes szezont végigfogadni inkább egy maratón futáshoz, mintsem 100 gyorshoz hasonlítható.

  A Sportfogadás lap ebben a maratoni versenyben nyújt hasznos tanácsokat, hogy növelni tudd a nyerési esélyeidet egész szezonon keresztül.

  A kiegyensúlyozott mérkőzések csalókák lehetnek

  Ezen mérkőzések buktatója, hogy semmilyen garanciát nincs a győztest illetően. Egy rangadó, egy európai kupa elődöntője vagy döntője szinte semmilyen kapaszkodód nem nyújt a biztos tétre. Szinte semmilyent- azért alapos elemzéssel, az elmúlt időszak eredményeinek vizsgálatával , sérültek figyelembevételével, a pálya, időjárás egyéb információk elemzésével növelheted esélyeidet.

  Fogadj egy másodlagos mérközésre, így fedezve az esetleges vesztességet

  A magas szorzós és a rangadó- típusú mérkőzések sokkal veszélyesebbek, mint egy átlagos bajnoki mérkőzés. Mivel ezek sok változós és pillanatok alatt változó mérkőzések, szinte szerencsejátékszerű az ezekre fogadás.

  Csapatok és bajnokságok közti különbségek

  Egy nemzeti bajnokságban jól szereplő csapat igencsak csúfos kudarcot vallhat nemzetközi porondon. Az előbbit 9 a nemzeti bajnokságokat) könnyebb kielemezni, itt biztosabbak lehetnek a tétek , de kisebbek a szorzók. A nemzetközi mérkőzéseket nehezebb kielemezni, megjósolni az eredményt, igaz a szorzók nagyobbak lehetnek.viszont a biztos kicsi- néha több elv itt is érvényes. Ha mégis megteszel egy nagy szorzós tétet, legyen egy másodlagos fogadásod is , egy biztosabb, hogy minimalizáld az esetleges vesztességet.

 • A sportfogadás világában semmi sem biztos

  A fogadások világában semmi sem biztos

  A sportfogadások világában létfontosságú az önuralmad megőrzése- függetlenül attól, hogy akár 10-es széria zsinórban nyerés vagy vesztés után vagy. Nem létezik 100% biztonságú tanács, információ. Semmi sem adhat teljes garanciát arra, hogy mi lesz a végeredmény, a helyes tipp.

  A sportfogadás sok ember számára jelent kihívást. Tudatosuljon benned, hogy nem vághatsz zsebre folyamatosan hatalmas nyereményeket, sőt profitot sem termelhetsz folyamatosan. Sok fogadó, az alapos elemzés után úgy érzik, itt a pillanat, most már mindent tud, teljesen biztosra teszi meg tétjét. Ez viszont nagy hiba, mert:

  Ebben a világban ismeretlen fogalom a 100 %

  A nyerseséges fogadás reményében sokan használnak különböző stratégiákat és megpróbálják a lehető legtöbb információt megszerezni egy adott mérkőzés előtt, gondolva, hogy így mindent megtettek a siker érdekében, most már biztos a siker. De, mivel ez a szerencsejátékok világa, fontos elfogadnod a tényt, hogy bármikor veszíthetsz – akár hatalmas összegeket is. Nem lehetsz sikeres, sőt nem is lehet folyamatosan fogadni, ha nem vagy elég stressztűrő, ha egy vesztett mérkőzés után nem vagy képes emelt fővel továbblépni.

  A fogadások világa az extremitások világa is egyben

  Mivel nincs teljes mértékű garancia, biztonság- soha ne tedd fel az összes pénzed. A Sportfogadás lap ajánlata az, hogy fogadásonként a rendelkezésedre álló összeg 5 maximum 10%- át célszerű egy eseményre feltenni. Erre sokan nem képesek, vagy azért mert biztosnak gondolnak egy eredményt, vagy mert nagy és gyors nyeremény reményében tesznek meg túlzottan nagy téteket. Ez a mentalitás hozhat eredményt, nagyon nagy összegeket is nyerhetsz így, de hosszú távon nem eredményes, mindig megvan a “meglepetés eredmény” lehetősége.

  Ezen alapszabály birtokában el is kezdhetsz keresgélni a Sportfogadás lapon, kiválasztva a neked legmegfelelőbb sportot, eseményt.

 • Betegen sose fogadj

  Soha ne fogadj betegen

  A sportfogadók között ismert mondás, hogy ne fogadj betegen, vagy akkor, ha tudod, hogy árthat az egészségednek. Ez nagy igazság, hisz minden ember másképpen reagál pl. a vesztességek okozta izgalmakra, és ebben a sportban létfontosságú az önfegyelem, nyugalom, ezek nélkül esélyed sincs sikeresnek lenned.

  Ha tudod, hogy nem viseled jól a negatív híreket, ha magas a vérnyomásod és nem tudod kezelni- vagy nem kezeled, ha fékezhetetlen dühkitöréseid, kirohanásaid vannak, akkor a sportfogadás nem igazán a te világod, mert itt elkerülhetetlen, hogy néha veszíts.

  A sportfogadás olyan mint a börze

  Néha veszíteni fogsz, máskor viszont nyerni. A cél egy hosszútávon fenntartható konstans nyereség. Sporthasonlattal élve: ez egy maraton nem 100 m gyors.

  Nagyon fontos, hogy ha komoly szereplője akarsz lenni ennek a világnak és pénzt is akarsz keresni, nos, akkor úgy kel kezelned mint kőkemény munkát. Nem lehet csak egy hobbi, amivel néha foglalkozunk egy kicsit, néha nem.ez egy üzlet, nem lehet félvállról véve sikeresen üzletelni. Minden megtett mérkőzés egy gondosan előkészített üzleti vállalkozás, amelybe mindent bele kel adni, majd lezárni és továbblépni. Sokszor előfordul, hogy a legrészletesebb elemzés ellenére is veszítesz. Ez az a kritikus pillanat, amikor nem blokkolhatsz, nem omolhatsz össze- sem mentálisan, sem fizikailag.

  Egy alapos elemzés növeli esélyeidet

  Ha tudod, hogy gondok vannak egészségi állapotoddal, és az eredmények nem az elvárt sikert hozzák, nos akkor elemezz alaposabban, és soha sem fogadj lehetőségeidhez képest túlzott összegekkel. Fogadd meg a Sportfogadás lap tanácsát, tétjeid ne haladják meg a költségvetésed 5-10%-át. Ezt a szabályt tartva, hosszútávon nem fognak negatív meglepetések érni, és egészséged sem érik káros hatások.

  Egy üzleti vállalkozásba belevágni kellő felkészültség és előkészületek nélkül- biztos kudarc. Ez a megállapítás itt is érvényes, ha nem tudsz eleget a csapatokról, csak vaktában teszel téteket, nos, hamar véget ér a sportfogadásos pályafutásod.

 • Ne fogadj olyan eseményre, amelyről semmit sem tudsz

  Ne fogadj olyan eseményre, amiről semmit sem tudsz

  Ha sportfogadások világának teljes jogú és oszlopos tagja akarsz lenni, nos ez a cikk neked szól. Tanácsunk : szakosodj. Az “ésszel való fogadás” alapfeltétele egy bizonyos sport, mérkőzéssorozat, bajnokságra való szakosodás.

  Ha sportfogadásról van szó, a dolgok kicsit összetettebbek lehetnek mint ahogy elsőre látszanak. Senki sem birtokolja a bölcsek kövét, nincs olyan szabály, amit szó és betű szerint követve sikert sikerre halmozhatsz. Végül is a sportfogadások a szerencsejáték iparág része, a bizonytalan a lehetőségek iparága. De bizonyos szabályokat követve növelheted nyerési esélyeidet- természetesen így csökkentve a vesztességeket.

  Itt nincs “Bölcsek köve” sem tuti tipp

  A Sportfogadás lap információi, tanácsai viszont jelentősen növelhetik sikerességed. Egy ilyen tanács, hogy dokumentáld tétjeidet, vezess naplót, amit bármikor elővehetsz, tanulhatsz hibáidból, így sokkal felkészültebben tudsz megfogadni sporteseményeket, növelve nyerési esélyeidet.

  Nem győzheted le az ismeretlent

  Legalábbis hosszútávon, folyamatosan biztosan nem. Ez az élet nagybetűs szabálya. Nem érhetsz el valamit, ha szinte semmit, vagy csak minimális ismereteid vannak róla. A sikerhez tanulás, megfigyelés, események dokumentálása szükséges. Ha mindezt megtetted, nos akkor igen, felkészültél és megtettel mindent a sikeredért. Ha fociban fogadsz, létfontosságú a csapatok teljesítményének, formájának figyelése. Lóverseny esetében használd a Google-t, nézz utána a szereplőknek lónak és lovasnak egyaránt. Ha teniszezőre fogadsz, keress a jelenlegi moráljáról, felkészültségéről íródott cikkeket.

  Ne fogadj olyan eseményre, melynek oddsza az utolsó pillanatban is drasztikusan változott- változik.

 • Nagy összeget csak alapos elemzés után tégy

  Nagy tét előtt alaposan analizálj értékelj

  Sportfogadás lap legfőbb tanácsa : ne fogadj túl nagy összegekkel egy szezon elején. Várj legalább 6 fordulót, ez a minimális idő , ami alatt értékelhető eredmények , mutatók alakulnak ki egy csapatról. Ezt a tanácsot koncepcióvá változtatta, akár egy grafikont is készíthetsz, amelyen a fogadás nagysága szorosan összefügg az illető csapatról megszerzett információk halmazával. Minél informáltabb vagy annál biztosabban tudod megtenni tétjeidet.

  A sportfogadások globális szinten évről évre növekvő népszerűségnek örvendenek. A foci világszerte az egyik legnépszerűbb sport, fontos tehát, ha ezen sporton belül akarsz sport fogadni, hogy folyamatosan tájékozódj, rendszerezd megszerzett információidat, és nem lehet eleget hangsúlyozni: lehetőség szerint vezess naplót, kimutatást a csapatokról. Ez teheti lehetővé, hogy kitűnj a foci körül sürgő – forgó , nagyszámú sportfogadó közül.

  A mérkőzések elemzése

  Nemcsak a csapatok, de minden egyes mérkőzés elemzése kulcsfontosságú. Mindig lesznek nagyszámú meglepetés – eredmények, de a szerencse faktort minimálisra csökkentheted alapos tanulmányozással. Tehát fogadás előtt gondold végig: megfelelő ismeretekkel rendelkezel a két csapat statisztikáiról? Játékosok jelenlegi állapota, morál mint játékos mint csapatszinten, ki lesz a játékvezető , mennyire könnyen szórja a lapokat, a két mérkőző csapat céljai( bajnokság megnyerése, kiesés elleni küzdelem, presztízsmeccs) stb. stb.

  Nem nyerhetsz folyamatosan

  Tudnod kel, hogy senki sincs aki folyamatosan, megszakítás nélkül állandó nyerő szériában van. A sikeres és profi sportfogadók általában 57- 60% sikerességgel számol. Ami ez fölött jelentkezhet , azt bónusznak rendkívüli nyereménynek tekintik. A profik három alaperénye : ismeretek, türelem és megfelelő érzék. Ha mindez megvan, igencsak reális és elérhető a már említett sikerességi arány.

 • Ne fogadj erőn felüli összegekben

  Csak annyit fogadj, amennyit megengedhetsz magadnak

  Ha igazán ki akarsz tűnni a sportfogadók tömegéből , és ezt a Sportfogadás lap nem győzi elégszer hangsúlyozni, önuralmat kel gyakorolnod. Soha meg se forduljon a fejedbe, hogy ha 1 óra alatt nyertél x összeget, akkor a következő 3 órában kötelezően 3x lesz a nyereményed. Nem szabad átlépned a képzeletbeli vonalat, bármilyen nyerési szériában vagy.

  Csak az előre meghatározott költségvetésből fogadj

  Ezt az előre meghatározott költségvetést soha ne lépd túl, ne módosítsd a játék hevében, függetlenül attól , hogy éppen nyersz vagy vesztesz. Ha egy napra x összeget szánsz, ne lépd túl ezt az összeget akkor sem, ha az éppen megfogadni kívánt esemény profi ismerőjének , szakértőjének hiszed magad.

  Határozz meg egy bizonyos állandó összeget

  A Sportfogadás lap tanácsa: mindig, minden körülmény között egy előre meghatározott és állandó összeggel fogadj. Ezt betartani , tudjuk , nagyon nehéz, a legtöbb ‘hétvégi “sportfogadó éppen itt rontja el esélyeit , azt gondolván, hogy ezt a sporteseményt mindenkinél jobban ismeri, megéri az eltervezett összeg többszörösét is megjátszani.

  Elképzelhető , sőt biztos be is következik, hogy néha egy nagy tét bejön, igencsak szép hasznot hozva. De ilyenkor gondold végig; most összejött, de előtte hányszor buktál. Hányszor kerültél anyagilag gödörbe az ilyen elkapkodott vagy túlzott magabiztossággal megtett rendkívüli tétek miatt. Folyamatosan fenntartható pozitív mérleg ilyen fogadási stílusban elképzelhetetlen. Ahogy a tudatlanság , ugyanúgy a túlzott magabiztosság is kudarcokhoz vezet.

  Fogadási szisztémák, rendszerek

  Ne feledd, ha a saját pénzedről van szó, nem léteznek tuti- biztos szisztémák. Ne bízd magad teljesen senkire sem. A ‘segíteni akaró”nem a saját pénzét kockáztatja. A mondás örök életű: Egy kibicnek semmi sem túl drága.

 • Fogadj általad jól ismert mérkőzésekre

  Csak ismert eseményekre fogadj

  Ha egy nemzeti bajnokságban résztvevő csapatot – csapatokat ismersz, figyelemmel kíséred eredményeiket, a játékosok mutatott formáját, sokkal nagyobb eséllyel tudod megjósolni a végeredményt, tehát nagyobb a nyerési esélyed. A nemzetközi mérkőzéseket sokkal nehezebb megjósolni, így természetesen a szorzók is nagyobbak, de jóval több elemzés, nagyobb odafigyelés szükségeltetik a sikerhez. A legkisebb részlet is létfontosságú lehet.

  A Sportfogadás lap tanácsa, hogy inkább az általad ismert bajnokság- bajnokságok mérkőzéseire fogadj. Igy nemcsak a pillanatnyi nyerési esélyeidet maximalizálod, de könnyebben fejlesztheted tudásod, nagyobb tapasztalatra tehetsz szert- és ezt a tapasztalatot jobban fogod tudni hasznosítani a jövőben.

  Sose fogadj teljesen ismeretlen csapatra

  Lehet, hogy kecsegtető lesz a szorzó, de egy általad ismeretlen csapat csak meglepetést tud okozni, hiszen nem elemezhetted előtte . Tanácsunk ; inkább a nemzeti bajnokságot kövesd figyelemmel és 6 forduló után már kellő magabiztossággal fogadhatsz.

  Napló

  Vezess naplót, amiben nem csak a csapatok eredményeit, a játék történéseit jegyzed, hanem pontosan vezeted a játékot befolyásolható egyéb tényezőket; időjárás, visszatért sérültek játéka, edzőváltás stb stb. Készíts statisztikákat egy – egy csapatról, az elért eredményükből visszafele következtess az okokra. Ha mindezeket megteszed, a bajnokság folyamán nem lesz nehéz megállapítanod , hogy kik lesznek egy- egy mérkőzés favoritjai, kik tudnak könnyedén nyerni és melyek azok a csapatok amelyek csak nehezen.

  Fegyelem

  Ahhoz , hogy profi sportfogadó váljon belőled jó néhány mérkőzések előtti információszerzési, fogadási, pénzkezelési szabályt kel felállítanod . Ezeket a szabályokat pedig szigorúan be kel tartanod. Ehhez kel egy nagy adag önfegyelem, hisz nem csábulhatsz el a nagy nyeremény reményétől, de hitedet sem vesztheted egy – egy bukás után.

  A sportfogadás lap mindehhez nagyszerű segítőtárs, ellát tanácsokkal, tippekkel, információkkal.

 • Fogadáskor tanulj a vesztett mérkőzésekből

  Tanulj hibáidból

  A sportfogadás iparágban a fejlődés kulcsfontosságú eleme a saját hibáinkból való tanulási képesség. Ezt nevezzük tapasztalatnak, és ez az egyetlen dolog amihez szükségszerű a vesztesség, hiszen ebből tudunk tanulni. Egy – egy vesztesség után elemezd, a bukás okát, értékeld a kapott eredményt, így elkerülheted a jövőbeni hasonló eseteket. Gyakorolj önuralmat és tanulj meg továbblépni.

  A Sportfogadás lap rendelkezésedre bocsájtja az összes szükséges információt, hogy maximalizálhasd nyerési esélyeidet.

  Professzionális szinten fogadni már több egyszerű játéknál

  Ez egy olyan tanács aminek igazságtartalmára nagyon hamar magadtól is rájössz. Aki meg akar maradni hobbi szinten fogadónak, hosszú távon biztos vesztességeket fog szenvedni. Idő és energia ráfordítás nélkül nincs sikeres vállalkozás, miért hinnénk, hogy a sportfogadás az?

  Minden részlet fontos

  Tanuld meg hogyan mikor és hova fektess pénzt és energiát. Ez egy hosszadalmas folyamat, de nem annyira hosszú, hogy ne érné meg megfogadni. Idővel megtanulod, hova mikor érdemes tétet tenni, hova nem, illetve mik a hasznos és mik a fölösleges információk.

  A sportfogadás művészet

  Alapos, hosszadalmas tanulással minden újonc sikeres sportfogadó lehet. De az igazán nagyok- a vérprofik ráéreznek dolgokra, a tevékenységük már művészet. Ha rendelkezel ezzel az érzékkel , csak tanulnod, fejlesztened kell- és a Sportfogadás lap segítségével nagy sikereket érhetsz el. Tanulj hibáidból, és legközelebb elkerülheted őket.

 • Maradj távol a kibicek tanácsától

  Ne halgass a kibicekre

  Maradj távol a kibicek nyújtotta biztos, tuti sportfogadás tippek től. Ne feledd , a” mindentudó zsenik” nem a saját pénzükkel játszanak. Amikor a nagyon biztos és fontos tanácsokat osztogatják, kérdezd meg magadtól, miért nem ők játszanak a saját pénzüket kockáztatta. Különben is , neked egy saját szisztéma szerint kel játszanod, azt nem változtathatod néhány nagyokos akarata szerint.

  Lehetőleg kerüld a félidei eredményt és egyéb ehhez hasonló részeredmény megtippelését . Ezeket nem lehet előrejelezni, a kapott adatokat értékelve sem jutunk sokra, tehát hosszútávon borítékolható a bukás. A szorzók természetesen hatalmasak , de nyerési esélyeid erősen közelítenek a nullához.

  Fontold meg hogyan fogadsz

  Négy nyerő csapatra tett fogadás helyett, inkább külön – külön tegyél négy csapat győzelmére. Így , ha kedvenceid közül 3-4 győz , te is nyereséggel zársz. Ha a négygyőzelmes tétből csak egy csapat kikap, te már vesztettél is.

  Ne engedj senki befolyásának

  Egy jó barát, rokon, ismerős “biztos tippet”ad, te szinte kötelességednek érzed nagyobb összeggel megtenni. Természetesen elbukod, a tanács semmit sem ért , a pénzed oda a tippadó meg… nos, ismerős a szituáció? Ne engedd befolyásolni magad. Ne feledd : a te pénzed- a te döntésed.

  Következtetés

  Minden sportfogadónak saját rendszer szerint, naplót vezetve, azt elemezve kellene fogadnia. Ha bárki kívülálló jó tanáccsal, akármivel ( a legjobb szándéka ellenére is ) ettől eltérít, a rendszer borul, minden eddigi elemző munkád oda. Ha nem is veszted minden pénzed, de kezdheted újraépíteni a sportfogadás stratégia dat, számládat. Mindez egy úgynevezett jó tanács miatt.

 • Hagyd ki és ne fogadj nem megfelelő mérkőzésekre

  Ne fogadj számodra nem megfelelő eseményekre

  Köztudott tény, hogy a foci Európa domináns sportja, az európai sportfogadók körében is ez a vezető sportág. A kosárlabda és baseball viszont a amerikai sportfogadó piacot uralja.

  A foci – a legtöbb sportfogadó kedvence

  Tényleg ez a legjobb választás? Ebbe a sportágba van a legnagyobb pénzmozgás. Egy fogadónak nem kell a foci mániákus rajongója legyen ahhoz, hogy szép haszonra tudjon szert tenni. Ez a rengeteg információnak köszönhető, a Sportfogadás lap minden szükséges információt megad.

  De a focin kívül még számtalan sportág eseményeiről is tájékoztat a Sportfogadás lap, háttér-információkkal lát el, amely információk döntőek lehetnek egy fogadás során.

  A siker kulcsa a specializálódás

  Próbálj szakosodni- specializálódni. Légy egy bizonyos sport bizonyos bajnokságainak szakértője. A legjobb döntés, ha ellenállsz a kísértésnek, és nem csábulsz el a nagy nyereménnyel kecsegtető, de számodra ismeretlen sporteseményektől.

  A lónak az a bizonyos másik oldala

  Egy sportot szak-érteni nem jelent automatikusan, hogy a fogadások szakértője is vagy. Lehet , hogy ismered a Premier Ligue összes átigazolását, és mégsem vagy sikeres sportfogadó az angol bajnokságban. Ne feledd , a fogadás is egy verseny, amelyben a versenytársak lehet, hogy több időt szántak információszerzésre. Ne bízd el magad, szakértő lehetsz, de mindentudó nem. Mielőtt megteszel egy tétet , gondold át háromszor. Minél több információ, annál nagyobb a siker reménye.

 • Vezess naplót, nyilvántartást

  Vezess nyilvántartást vagy naplót

  Vezess naplót , nyilvántartást a vesztett, nyert , megtett pénzösszegekről. Ha egy egész szezon végén a mérleged negatív gondolkozz el, nem kellene átalakítani követett stratégiádat? Mindezt nem tudod megtenni napló , könyvelés, nyilvántartás nélkül. Sokan kizárólag kedvtelésből fogadnak, nekik természetesen nem létfontosságú a naplóvezetés. De ha ennél többre vágysz, ha nem csak a játékszenvedély , de a pénzszerzési lehetőség is motivál, nos akkor elengedhetetlen a pontos nyilvántartás.

  Pénzkezelés és nyilvántartás – kulcs a sikerhez

  Sportfogadásból állandó bevételt szerezni, lehet, hogy nehéznek tűnik, de nem lehetetten. Nagyon sok professzionális sportfogadó hatalmas összegekre tesz így szert, sőt sokuknak ez a fő tevékenységük, ebből élnek. De ahhoz, hogy a sportfogadás több legyen mint puszta szerencsejáték, tanulni , analizálni kel, nem csak a sportesemény tudorává kel hogy váljál, de a pénzkezelést is meg kel tanulnod, ide is saját technikát kel kidolgoznod, amit majd szigorúan követned is kel. Ha mindezt megfogadod, nos onnantól kezdve semmi sem lehetetlen. A Sportfogadás lap mindehhez felületet, támogatást ad.

  Lásd meg az összképet

  Biztos ismersz olyan videojátékot amelyben felülről, madártávlatból látod a térképet, onnan irányítod az eseményeket. Nos valahogy így kellene időnként letekintened alkalmazott fogadási stratégiádra, átlátni az egészet- de a részleteket is. Kívülállóként meglátni a hibákat, azok gyakoriságát. Így hatékonyan tudod fejleszteni követett stratégiádat, csiszolni rajta ott , ahol kell. Ezt minden szezon vejen, naptári év vejen, sőt bizonyos számú mérkőzés után is célszerű elvégezni.

  Kétségtelen, mindig lesznek pillanatok, amikor a véletlen, a balszerencse minden számítást keresztülhúz, de ezen tanácsok betartásával hosszútávon a mérleg csak pozitív lehet.

  Tehát , ha úgy érzed kész vagy a nagy kalandra, a Sportfogadás lap felületén el is kezdheted ennek a nagyszerű világnak a megismerését.