A Betradar szolgáltatásai már az Ír BetBright fogadóirodánál is

A Betradar szolgáltatásai már az Ír BetBright fogadóirodánál is

A sport és fogadási adatokat szolgáltató Betradar, megerősítette, hogy az ír internetes fogadóiroda, a BetBright integrálja a cég Virtual Sport portfólióját.

Betradar, a világ vezető sport és sportfogadással kapcsolatos adatszolgáltatások szállítója, örömmel üdvözli a BetBright fogadóirodát partnerei között. Az írországi BetBright fogadóiroda úgy határozott, hogy felveszi portfoliójába a Betradar Virtuális Sport szolgáltatásait, és így bővíti szerepét egy növekvő és izgalmas piaci területen. A BetBright újonnan megvalósított Virtuális sportok szegmensében, a Betradar a virtuális sportok egész csomagját kínálja, kezdve a Virtualis Foci mobil és PC-n keresztül elérhető szolgáltatásával, és egy egész sor Betradar játékkal.

A BetBright ügyfelei most a piac legrealisztikusabb fogadási termékeit élvezhetik. Az események száma, ligák / bajnokságok, grafikák, fogadási piac, és a játékmenet több ezer valós mérkőzés alapos elemzésén alapul.

Noel Hayes, a BetBright sportfogadási igazgatója így kommentálta a partnerségi szerződést: “A virtuális sportfogadás a bukmékeri ajánlatok fontos részévé vált. A BetBrightnál igyekszünk folyamatosan bővíteni a kínált termékek palettáját és nagy örömünkre szolgál bejelenteni a Betradar által fejlesztett virtuális termékünk indítását. Ez azon ügyfeleink javát fogja szolgálni, akik kihasználják a mindig magával ragadó és élvonalbeli virtuális fogadási megoldásokat “.

Tom Edwards, a Sportradar értékesítési igazgatója, hozzátette: “Boldogok vagyunk, hogy megnyertük a BetBright irodát, mint ügyfél. Törekvésünk, hogy partnereink számára a piac által kínált legjobb virtuális termékeket nyújtsuk. A döntés, hogy a teljes portfoliónkat felvette a BetBright, mutatja az erős bizalmat a piacvezető és magas minőségű termékeink iránt. Bízunk benne, hogy ez egy sikeres partnerség kezdete. “

A sport és a sportfogadáshoz kapcsolódó adatszolgáltatások beszállítója, a Betradar fejlesztette ki a Virtual Kosárlabda sportfogadási terméket. A “Virtuális Kosárlabda Liga” (VBL), a legfejlettebb „Motion Capture” technológia eredménye, és a piac eddigi legrealisztikusabb virtuális fogadási terméke.

A projekt által használt technológia mérföldkő a virtuális sportok fejlesztése terén. Két profi kosárlabda csapat mozgását rögzítették több mint száz kamera és érzékelők tucatjai segitségével. A felvétel házigazdája egy 4000 négyzetméteres filmstúdió volt Nagy-Britanniában. A forgatás előtt több mint egy millió valós kosárlabda eseményt elemeztek, beleértve a játékos helyzetét, lövések típusát, és azok sikerességét.

Az eredmény egy kivételes fogadási termék, amelyben, bajnokság formátumban, amelyben 16 csapat versenyez a bajnoki cím elhódításáért. Mindig nyolc mérkőzés fut párhuzamosan. Ezáltal egy olyan termék került kifejlesztésre, amely a lehető legközelebb van a valós eseményekhez: élő eredmények, táblázatok és statisztikák, csak egy lényeges különbség: minden 4,5 percben egy új meccs indul, amely lehetővé teszi a gyakori, ismételt fogadásokat.

Szólj hozzá!