A Fortuna Group bevásárolta magát a román sportfogadási piacra

A Fortuna Group bevásárolta magát a román sportfogadási piacra

Amszterdam – A Fortuna Entertainment Group NV, a legnagyobb közép-európai sportfogadási szolgáltató, aláírt egy márka engedélyezési megállapodást a BET ACTIVE CONCEPT SRL és a BET ZONE S.r.l. román cégekkel. Ennek következtében, a Bet Active SRL (offline sportfogadási iroda), valamint a Bet Zone SRL (online sportfogadási iroda) megszerezte a jogot, hogy a Fortuna márkanevet használhassa romániai tevékenysége során. mindkét cég a Penta Investments Group birtokába került, mely vállalat többségi tulajdonos a Fortuna.

A Fortuna Entertainment Group NV holland székhelyű vállalat, fő tevékenysége fogadási sportfogadási irodák müködtetése. Igen széles választékát kínálja on-line és kiskereskedelmi hálózat-alapú fogadási termékeknek, beleértve mérkőzés előtti fogadásokat, egy sor sporteseményt, élő fogadásokat televíziós mérkőzéseken, kaparós sorsjegyek forgalmazását és számsorsolos játékokat. A társaság fő terméke azonban a sportfogadás. A Fortuna telefonos ügyfélszolgálati, kiskereskedelmi fogadási irodákban és interneten kínálja szolgáltatásait. A Társaság elsődlegesen a Cseh Köztársaságban, valamint Szlovákiában, Lengyelországban és Magyarországon tevékenykedik.

Az ACTIVE CONCEPT SRL és a BET ZONE S.r.l a licencszerződés értelmében használhatja a foruna márkanevet sportfogadási és szerencsejáték tevékenysége során, Romániában – normál piaci körülmények között. Románia egyike a legnagyobb sportfogadás és szerencsejáték-üzlet potenciállal rendelkező közép-kelet-európai országoknak. Eltekintve a szilárd makrogazdasági alapokat, mintegy 20 millió lakosa van, és a közelmúltban végrehajtott pozitív szabályozási környezet és a fenntartható adókulcs is mind a sportfogadási és szerencsejáték üzletet támogatja.

“Fortuna továbbra is erős és megbízható márka a közép-kelet-európai sportfogadási piacon, és ez a megállapodás is megerősíti, hogy milyen értékes márkánk van,” mondta Per Widerström, a Fortuna Entertainment Group NV elnök-vezérigazgatója.” Márkánk használatának engedélyezése ajtót nyit további együttműködésre a romániai többcsatornás sportfogadási és szerencsejáték-szolgáltatások területén, és tökéletesen beleillik stratégiánkba, hogy mi legyünk az első számú sportfogadás és szerencsejáték-üzemeltető Közép- Kelet Európában “tette hozzá Widerström.

A Fortuna szerencsejáték üzemeltető legfontosabb feladatának tekinti az új piacok keresését, és a már meglévőkben növelni részesedését, miután a 2015ös év első fele igen kemény időszaknak bizonyult a cég életében, köszönhetően a két kulcsfontosságú piac: Csehország és Szlovákia megnövekedett adóterheinek.

Per Widerström útmutatása és irányítása alatt, a Fortuna Group folyamatosan jelentős létszámbővítést hajt végre, hogy javítsa a napi műveletek szinvonalát és segítse a vállalkozás jövőbeni növekedését.

Szólj hozzá!