A Google elkezdte megjeleníteni a sportfogadások kiemelt mutatóit, oldalrészleteit

A Google elkezdte megjeleníteni a sportfogadások kiemelt mutatóit, oldalrészleteit

A Google ezidáig korlátozott minden offline és online szerencsejátékkal kapcsolatos információ népszerűsítést és reklámozást, a pénzért vagy díjakért játszott online játékok, online kaszinójátékok kiemelt mutatóit, oldalrészleteit, függetlenül attól, hogy van-e rajtuk keresztül pénzmozgás. A szerencsejátékkal kapcsolatos tartalmaknak meg kellett felelnie tartalom célterületeként szolgáló földrajzi helyek hatályos törvényeinek és ipari szabványainak, a helyi engedélyezési követelményeknek. A webhelyén egyértelműen meg kell jelenítenie a felelősségteljes szerencsejátékkal kapcsolatos információkat.

A Google elkezdte megjeleniteni keresési eredményei között a fogadási oldalak töredékeit, ideértve az oddszokat. Ezen oddszok vonatkozhatnak egy konkrét személyre, sportra, sporteseményre, csapatra, vagy egy játékosra.

Még nem világos, hogy ez egy szándékos lépés a Google részéről, talán be akar törni a sportfogadási piacra. Ehelyett inkább úgy tűnik, hogy algoritmikusan kivállasztott kiemelt töredékeket látunk, mindenféle véletlenszerű sorrendben, különösen azért, mert a táblázatkezelő formázást látunk a részletben, és a Google előszeretettel hoz ki táblázatokat, munkalapokat a honlapokról.

Szólj hozzá!