A Houston Astros kiütéses (14 – 3) győzelme a San Diego padres felett

San Diego Padres vs Houston Astros

SAN DIEGO – George Springer nagyszerü játéka, Jose Altuve négy találata kellett, és a Houston Astros szétverte a San Diego Padres- t 14-3 kedd este.

Evan Gattis hozzátett még két hazafutás- lövést, és Chris Carter egyéni hazafutása révén, az Astros a tágas Petco Park-i pályán a második egymást követő éjszaka győzedelmeskedett.

ouston (13-7) idegenben elért 9-2 eredménye, beállította a legjobb 11-idegenbeli játék rekordját a csapat történetében.

Springer megütött két-hazafutást a hetedik játékrészben.

Roberto Hernandez (1-2) segítette Wil Myers és Justin Upton hazafutását, feladom három futást, és hat találatot szerzett hat játékrész alatt.

A Padres, aki vezető az NL kifutásokban, hétből hatot vesztett.

Altuve, az AL ütő bajnok, ment 4, 6- ot, és átlagosan 0,348- at ütött, és sorozatban kilenc mérkőzésen üti a 0,429 (15 35) átlagot.

Padres kezdőjátékosa, Tyson Ross (1-2), aki hatot sétált korábbi játékrészben, kilencet ütótt ki öt játékrészben. De a két ütő gólt szerzett, és a jobb kezes négy futást engedélyezett az öt találatból.

Gattis juttatta vezetéshez a Houston csapatát az első játékrészbeni hazafutásával- és némi segítséggel Myers részéről.

Mivel Myers a fal elé ugrott a központ területén, a labda súrolta a kesztyűt, majd lepattant a kerítésen túlra, így biztosított volt Gattis “második hazafutása.

Az Astros egy NL parkbeli Interliga játékán, Gattis végrehajtotta első rajtját a bal oldali térfelen, miután ütőként szolgált a Houston 18 AL játékából 16-on.

Myers már három találatot szerzett és két hazafutást.

Edzői szoba hírek:

Astros: SS Jed Lowrie a műtétjére vár, miután jobb hüvelykujja ínszalagszakadát szenvedett. Ő várhatóan az All-Star szünet utánig nem fog tudni játszani. Lowrie megsérült egy becsúszás során, hétfőn este.

Padres: RHP Josh Johnson 40 -et dobott egy szimulált játékban. Ez egy év és három nappal a második műtétje után sikerült.

Astros: LHP Dallas Keuchel (2-0, 0,62 ERA) két találatot dobott a kapu fölé kilenc kiütésből a legutóbbi idegenbeli meccsen az Oakland ellen.

Padres: RHP Andrew Cashner (1-3, 2,63) csak két futást tett lehetővé 20 egymást követő startból a Petco Parkban.

Szólj hozzá!