A Ladbrokes a skót labdarúgó bajnokság új névadó szponzora

A Ladbrokes a skót labdarúgó bajnokság új névadó szponzora

A két éves szerződés, amelynek hatályba lépése az 2015-16 foci szezonban lesz, a Ladbrokes és a Skót Premier League, valamint a SPFL másik három osztályára érvényes. A liga, a partnerség révén évi két millió fonthoz jut, a fogadóiroda pedig az SPFL első névadó szponzora, mióta a skót Premier League és a Skót Labdarúgó-Liga egyesült 2013-ban.

Az SPFL vezérigazgatóját, Neil Doncastert már keményen bírálták, amiért nem hoz elég szponzori támogatást. Szerdán, Doncaster a sajtónak nyilatkozta „az új partnerség jelentős energia és erőfeszítés beruházásának eredménye”, és képviseli annak lehetőségét “, hogy elmondja a modern, vonzó és izgalmas skót labdarúgó-környezet történetét.”

A Ladbrokes vezérigazgatója, Jim Mullen a szerződést ” a brit sport legnagyobb lehetősége”- ként jellemezte. Mullen szerint, a skót labdarúgás “megérdemel egy elkötelezett támogatót, és a cég pénzügyi háttere segíti biztosítani a labdarugás minden szintjén a e Ladbrokes bevonásának előnyeit.”

DAFABET a Rovers-el szerződött.

A Football League Bajnokság- ban való résztvétel első jeleként, a Dafabet online szerencsejáték szervező egy több éves szponzori szerződést írt alá a Blackburn Rovers csapatával. A több millió fontos ajánlatot, amelyet három éves lejáratúra terveztek, láttatni fogja a Dafabet-et, mint a klub hivatalos nemzetközi szerencsejáték partnere. Dafabet logó díszíti majd a csapat kék-fehér hazai és idegenbeli mezét és az üzlet tartalmaz egy opciót évenkénti tengerentúli előszezon mérkőzésre is.

Dafabet sportmarketing vezetője, John Cruces azt mondta: az online szerencsejáték-üzemeltető tudatában volt annak, hogy idén volt a 20. évfordulója, hogy a Rovers megnyerte az angol Premier League bajnokságot. Cruces továbbá azt mondta, hogy a Dafabet “támogatja a klub azon törekvését, hogy újra angol futball legjobbjai között legyen.”

Az üzlet erősíti Dafabet jelenlétét, láthatóságát a brit futballban, miután a nevük szerepelt az FA-kupa-döntős Aston Villa mezein az elmúlt két szezonban. A múlt hónapban, Dafabet kiterjesztette a nemzetközi fogadási partnerségét az Evertonra is a 2017-18 szezonra.

Szólj hozzá!