A Sky Bet továbbra is angol Football League szponzora marad

Sky Bet

A Sky Bet cég volt a Liga három osztály-bajnokságának névadó szponzora, a Championship, a League 1 és a League 2 viselte a cég nevét a 2013-14 szezonban. A Sky Bet azonban szivesen vállalná további két szezonra a sponzori feladatokat, a következő két fociszezonra is kiterjesztve szerződését.

A Sky Bet és a liga között olyan megállapodás született, amely lehetővé teszi a Football League sponzorálását más cégek által is, csak a szerencsejáték cégeket zárták ki.

A Football League és a Sky Bet megállapodtak, hogy elfogadják a kétéves fogadási partnerséget a 2016/17 és 2017/18 idényre, ez után viszont a Sky Bet nem folytatja tovább a Liga névadó szponzora tevékenységet, és főként a Football League digitális és a play-off jogok csomagja iránt érdeklődik. “Miután egy izgalmas 2014-15 szezont tudhatunk magunk mögött, ideértve három izgalmas rájátszás döntőt is a hétvégén, felkészülve várjuk, hogy a harmadik évben is névadó szponzora és folyamatos partnere legyünk a Football League- nek az elkövetkező három szezonban is,” mondta a Sky Bet marketing igazgatója, Rob Painter.

A hírek a cég sponzori szerződéséről akkor kaptak szárnyra, amikor nyilvános lett, hogy az amerikai tulajdonú hitelkártya-társaság, a Capital One úgy döntött, nem újítja meg szponzori szerződését, és a 2015/16 szezonban a televíziós reklámokra fog koncentrálni.

“Ez egy kiváltság és öröm, hogy a Liga Kupa névadó szponzora lehetünk. Ez a különleges kapcsolat jelentős szerepet játszott a brit cég kommunikációjában az elmúlt három évben, és továbbra is a következő szezonban. Élveztük a jó kapcsolatot a Football League egészével, a csapat részt vesz a versenyben a több millió elkötelezett rajongó mellett, “mondta Chris Newkirk, a Capital One UK elnök-vezérigazgatója.

“Ahogy haladtunk előre az utolsó szezonban, továbbra is elkötelezettek maradtunk a Football League iránt, és ez így lesz a következő szezonban is a Capital One Kupán, és rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy ezt a hihetetlen versenyt szponzorálhatjuk.” A Football League vezérigazgatója, Shaun Harvey azt mondta, hogy most kezdik a tárgyalásokat a bajnokság potenciális új partnereivel.

Szólj hozzá!