A William Hill TV integrálja az Inspired Games szolgáltatásait

A William Hill TV integrálja az Inspired Games szolgáltatásait

A William Hill fogadóiroda TV csatornája, az Egyesült Királyságban 2300 kiskereskedelmi helyen volt látható. Mostani fejlesztésük eredményeként, az adás sugárzás az egész online és mobil piacon jelen lesz, mint kiegészítő szolgáltatás. A játékosok, a WilliamHill.com lapon keresztül, minden este 17:00 és 22:00 között lesz látható. A Virtual Sports fővonala az agárfuttatás, lóversenyek, motorsport versenyek és a kerékpár versenyek.

A Virtuális sportok csatorna mellett, a William Hill ugyanabban a szolgáltatásában további müsorokat is sugároz. Ezek között megemlítendő az US Lóverseny és Racing Post agárfuttatás TV, valamint a brit és az ír lóversenyek audió lefedettsége, és a „Bukmékerek agárfuttató délutánja”.

A William Hill fogadóiroda TV szolgáltatásával lehetővé teszi játékos ügyfelei számára a William Hill sportfogadáson keresztül, hogy bármilyen platformon keresztül elérhető legyen, fogadásokat kössenek, illetve a nyeremények szinte azonnali jóváírását.

Mike Jones, a William Hill Omnichannel igazgatója, megjegyezte: “Mi szilárdan elkötelezettek vagyunk, hogy ügyfeleink számára egy kellemes és emlékezetes élményt nyújtsunk, hogy bizalommal fogadjanak akárhonnan és akármikor “

” A fogadóirodánk TV csatornájának fejlesztése egyértelműen egy lépéssel elöbbre visz, tovább, örülünk, hogy megoszthatjuk ezen élményeket ügyfeleinkel, és örülünk, hogy együtt dolgozhatunk az Inspired Gaming’s -el, és számos más omnichannel lehetőséget is kihasználunk.”

Steve Rogers, SVP Virtual Sports, Inspired Gaming’s, megjegyzése: “A William Hill híres, hogy úttörő szerepet játszik a szerencsejáték-iparban, ezért örülünk, hogy ránk esett a választásuk, hogy partnerként a többcsatornás szolgáltatásukat, omnichannel tartalomszolgáltatásra váltsuk.

“Itt, az Inspired Gaming’s- nál, úgy véljük, hogy az omnichannel szolgáltatás – a játékosok számára egy következetes, prémium kategóriás élményt nyújt, függetlenül, hogy éppen melyik csatornát akarnák használni abban az időben.”

Szólj hozzá!