Elemzés: Anglia Championship: Ipswich Town – Sheffield Wednesday

sheffield ipswich

 Ipswich Town:

A mély válságban levő Ipswich a Sheffield-et fogadja a Portman Road Stadium-ban. Az utolsó három mérközésükön nyeretlen Ipswich, igaz ugyan, hogy 29 forduló után az 5. helyen tanyázik, 14 győzelem, 9 döntetlen és 6 verességgel, 51 pontot begyüjtve, 46:29 gólkülönbséggel, de mostanság” akadozik a szekér”: veresség Brighton (3: 2) ellen, egy hónappal ezelőtt vereséget szenvedtek a Derby (0: 1) ellen, és az utolsó méközésükön egy nagyon gyenge Rotherham (2: 0) ellen.

Senki sem tudja, mi okozza a rossz játékformát.Az utolsó 5 fodulóból mindössze egy győzelem és 1 döntetlen a pozitívumjuk. Az eddigi, otthoni eredményeik egész jónak mondhatók: 3 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség, gólkülönbség 9: 2 az elmúlt öt otthoni mérközés eredménye.

Azonban az elmúlt két hazai mérkőzésen képtelenek voltak a győzelemre. Az utolsó játékon egy csomó probléma adodott a Wigan ellen (0: 0). Ennek ellenére, céljuk, elcsípni a táblázat elején valamelyik helyet. A dolgok jelenlegi állása szerint, bekerülhetnek a play-off -ba.

Az edző, McCarthy eddig jó munkát végzett. Az utobbi időben azonban csapata nagyokat hibázott. Mindazonáltal, Murphy (18 gól), McGoldrick, Hunt és Berra sokat tehet azért, hogy végre pozitív eredményt produkáljon a csapat ezen a mérkőzésen.

 

Sheffield Wednesday FC:

Négy mérkőzés győzelem nélkül.

A látogatók egy nagyon átlagos csapat. Tavaly a 16. helyen végeztek, 13 győzelemmel. Mindazonáltal az új szezonban jobb teljesítményt mutattak. Mindenesetre, jelenleg, 9 győzelem, 12 döntetlen és 8 verességgel, 22:26 gólkülönbséggel és 39 ponttal a 10. helyen állnak 11 ponttal elmaradva a Watford (6.)- tól. Szóval, úgy tünik, a szezont a kózépmezönyben végzik. Másrészt, az utóbbi időben, nagyon rossz sorozatuk volt. Egy győzelem, két döntetlen és két vereség. Az elmúlt 4 mérkőzésen nem sikerült a győzelem. Másrészt, igen szoros eredményeket értek el. Az elmúlt öt játékban, 3 győzelem és 2 vereség során a gólkülönbség 5: 7. Az utolsó mérkőzésen sikerült elcsípni egy pontot a Cardiff ellen. Keane hozott egy pontot a házigazdáknak a a 75 “. ben rugott 11-es góljával. Az edző Stuart Gray volt két skót játékossal, May és Maguire (5- 5 gól) rendelkezhet. Az utolsó, Ipswich elleni hazai mérkőzésük döntettlenre végződött (1: 1).

 

Összegzés: A nagyon kemény mérkőzés várható.

A házigazdák éhesek a győzelemre, de nagyon óvatosnak is kell lenniük ebben a játékban. Ki fogják várni a megfelelő alkalmakat. Másrészt, a látogatók is megpróbálnak majd egy pozitív eredmény elérni. Igaz, ök egy pontal is elégedettek lehetnek. A házigazdák kis előnyte várható.

Szólj hozzá!