Fogadási tippek: Angol északi bajnokság: Chorley FC – Leamington

Chorley FC: négy mérkőzés győzelem nélkül

leamington chorley

A Chorley otthon, a „The Chorley Group Victory Park Stadium”- ban fogadja, Leamington csapatát, az Angol északi bajnokságban. Szóval, a házigazdák nagyon érdekes és felemás képet mutatnak. Egy nagyon szilárd szezonkezdés után, azonban egy nagy válságba kerültek. Ennek ellenére, 29 foduló után a 8. helyen állnak. Az eredményük: 14 győzelem, 7 döntetlen és 8 veresség, gól különbséggel 51:40 49 pont. másrészről, az elöző 5 játék eredménye: egy győzelem (Stalybridge 0: 1), 2 döntettlen (Oxford City 1: 1; Worcester 3: 3), és 2 vereség (Gloucester City 1: 2; Harrogate 4: 1). Az otthoni formájuk is igencsak változó: 2 győzelem, 2 döntetlen és egy vereség a gólkülönbség 11: 8- az utóbbi öt mérkőzésen. Otthoni összeredményük: 9 győzelem, 4 döntetlen és 2 vereség a gól különbséggel 31:15. Szóval, tipikus hazai csapat. Az edző, Gary Flitcroft 2009 óta vezeti a csapatot, van néhány nagyon szilárd játékosuk, mint Dean (15 gól), Hine (8 gól), Stephenson (7 gól), Ross (2 gól). A védőjátékos Doyle, az utolsó meccsen kétszer is betalált. Mindenesetre, várható, hogy a házigazdák megállítják a rossz sorozatukat. Most egy kiváló lehetőség adodik erre, megpróbálnak saját pályán diadalt aratni. Csak 5 ponttal van kevesebbjük, mint a ötödik Guiseley – nek, így minden bizonnyal motiválja majd a csapatot a pozitív eredmény.

Leamington FC: szilárd forma

A látogatók az esélytelenebbek ezen a meccsen. Azonban erős ellenállást fognak tanusítani, biztos nem adják könnyen a bőrüket. ebben a játékban. Bár az elején el kell mondani, hogy az utolsó mérkőzésük igencsak jól sikeredett, súlyos verességet mértek (1:5) a Colwyn Bay- re. Igaz, hogy az ellenfele nagyon gyenge volt. Jelenleg a 15. helyen állnak, 10 győzelem, 6 döntetlen és 15 vereség az eddigi eredményük. A gól különbség 48:51 és 36 pontjuk van. Viszont az utóbbi időben jó eredményeket értek el: 3 győzelem (Solihull 1: 0; Gainsborough 2: 1; Colwyn Bay 1: 5), 1 döntetlen (Harrogate 1: 1), és 1 veresség (Barrow 0: 2) ami az elmúlt öt játékot illeti. Másrészt viszont, idegenben elég gyengén szerepel a csapat. Teljesítményük az utolsó 5 idegenbeli mérkőzésen: egy győzelem, egy döntetlen és három vereség, gólkülönbség 09:10. Az edző, Paul Holleran is 2009 óta vezeti a csapatot. Néhány ismertebb játékosra is számíthat, mint például: Newton (11 gól), Goddard (9 gól), Moore (5 gól). Szóval, nagyon szilárd potenciál van a csapatban. Nem kétséges, hogy egy nagyon kemény dió lesz ez a mérkőzés mindkét fél számára.

Összegzés: Egy nagyon izgalmas mérkőzés várható

Mindent összevetve, ez egy nagyon érdekes mérkőzésnek mutatkozik. A házigazdák szeretnék megállítani az utóbbi idő vesztes sorozatát. Másrészt, a vendégcsapat nagyon biztató utolsó meccset játszott. Megpróbálnak majd mindent, hogy méltó ellenfelek legyenek ezen a meccsen. Kis előny várható a házigazdák számára.

Szólj hozzá!