Fogadási tippek: English Premier League / Aston Villa VS West Bromwich (WBA)

Aston Villa VS West Bromwich (WBA)

Aston Villa West Brom

Az Aston Villa háza táján nincs minden rendben, hiszen nagyon rosszul megy nekik manapság. Ebben az évben 8 mérkőzést játszottak az angol Premier League- ben, és az összes mérkőzésből csupán 1 pontot szereztek, január 1-jén (gól nélküli hazai döntetlen a Crystal Palace ellen). Attól a pillanattól kezdve, elvesztették mind a 7 meccset, csak két gólt tudtak rugni ezeken a találkozásokon. Azonban a csapat még versenyben van az FA Kupában. Az Aston Villa bekerült a negyeddöntőbe, ahol szembe kell néznie a West Bromwich Albion-al, szombaton. De először egy Premier League mérkőzés vár a csapatra. “Furcsa, hogy a West Brom- al kétszer játszunk ugyanazon a héten. Ezek izgalmas mérkőzések a játékosok – és a rajongók számára is. Mindkét mérkőzésnek különböző jelentősége van. Az egyik, a küzdelem a három pontért a Barclays Premier League- ben. A másik, egy „kirándulás” Wembley- be, és bekerülni az elődöntőbe az FA-Kupába. Nem kérdés, hogy két nagyon kemény játék lesz. Minden hangsúly a most keddi mérkőzés kap. Mi nem engedhetjük meg magunknak, hogy már a szombati játékra gondoljunk. “, mondta Ciaran Clark. A többi játékos is megosztotta gondolatait. “Mindent beleadunk, hogy irányitsuk a mérkőzést, és mindent megteszünk, hogy ne hagyjunk pontokat a táblán. Ez a legfontosabb dolog. Mindig azt mondtam, hogy egy jó legénységünk van. maximális teljesítményt nyújtva, és elhozva a három pontot a következő meccsen, ez az egyetlen dolog, amire gondolhatunk. Nem sok mérkőzés van hátra, így minden pontért harcolni kell. Van, hogy meg kell szakadni, de menni kell előre, “mondta Fabian Delph. Kieran Richardson és Aly Cissokho, mindketten hiányoztak az utolsó játéknapon a Newcastle ellen, kétséges a mai szereplésük is. “Lehet, hogy egy kicsit hamarabb javúlt az állapotuk, de ezt a hétvégén fogjuk értékelni,” mondta a csapat vezetője Tim Sherwood.

West Brom egyértelműen végig küzdötte a tavalyi évet, de 2015 sokkal jobb nekik. Tony Pulis legénysége csak egy vereséget szenvedett idén, viszont 3 győzelem és 3 döntetlen az eredményük. A védekezés is jelentősen javult, a West Brom nem kapott egyetlen gólt sem az elmúlt 3 Premier League mérkőzésen. Ennek a jó teljesítménynek az eredményeként, a csapat a 13. helyen áll, kényelmes 8 pont távolságra a kiesési zónától.

 

Kevés gól várható a mérkőzésen. Az Aston Villa – nak nem megy a gólgyártás, míg Tony Pulis csapata a védekezés nagymestere.

Szólj hozzá!