Fogadási tippek: Franciaország Ligue 2: AJ Auxerre – Angers

AJ Auxerre: Két mérkőzés győzelem nélkül

ligue 1 france

Az Auxerre otthon, a Stade de l’Abbe Deschamps- on fogadja az Angers csapatát a francia másodosztályban, a Ligue 2-ben. A házigazda nagyon átlagos csapat. Az elöző bajnokságban, tavaly a 16. helyen végeztek, 10 győzelemmel. Az új szezonban sem jobb a csapat. Ennek ellenére jelenleg a 10. helyen állnak, 8 győzelem, 12 döntetlen és 5 veresség, gól különbség: 30:25, 25 mérkőzés után 36 pontot szereztek az új szezonban. Igaz, az utolsó két mérkőzésen csak egy pontot szerztek. Legyőzte őket a Troyes (0: 1), és döntetlen az AC Ajaccio (1: 1) ellen, az utolsó mérkőzésen. Ezen a mérkőzésen azonban, a csapat piros lap miatt elvesztette Fontaine védőt. Másrészt, Gragnic (7 gól) megmentette csapatát a vereségtől. Több játékosuk is van, aki képes gólokat szerezni, Viale (4 gól), Nabab (3 gól), Mulumba (2 gól) és a Baba (3 gól). A csapat edzője, Jean-Luc Vannuchi szilárdan hisz művében. Mindenesetre, az Auxerre nyerni akar. 8 ponttal van kevesebbjük, mint a Dijon- nak (3. hely), azonban be kell vallani, hogy nagyon kicsi az esélye, hogy beérjenek a tabella első három helyének valamelyikére. Mindenesetre, jelenleg egy biztonságos helyen tanyáznak. Az elmúlt öt játék eredménye: 2 győzelem, 2 döntetlen és egy vereség. Formájuk enyhe csökkenést mutat. Az otthoni eredményeik: 4 győzelem, 4 döntetlen és négy vereség. Mindenesetre, nagyon nehéz feladat vár rájuk ebben a játékban.

Angers SCO: változó forma

A látogatók nagyon erős csapattal rendelkeznek. Jelenleg 41 ponttal az 5. helyen állnak, 12 győzelem, 5 döntetlen és 8 veresség, gól különbség: 36:24. Még mindig van esélyük arra, hogy beérjék a 3. helyet. Azonban, Dijon egy nagyon erős csapat, és természetesen igyekeznek megőrizni pozíciójukat. Ennek ellenére, a látogatóknak csak 3 ponttal van kevesebb, mint Dijon- nak. Az elmúlt öt játék eredménye: 3 győzelem és 2 vereség. Az utolsó mérkőzésen nagyon fontos győzelmet arattak otthon, a Laval (2: 0) ellen. Az utóbbi időben igen tömör eredményeket produkáltak. Az edző, Stéphane Moulin, 2011 óta vezeti a klubot. Nagy tapasztalattal végzi munkáját. Másrészt, kijelenthetjük, hogy, a látogatók egy tipikus „egy emberes „csapat. Legjobb játékosuk, Kodjia (14 gól). Persze, van néhány eredményes középpályásuk, mint: Diers (4 gól) és Abdoul Camara (4 gól). Másrészt, sérülések miatt, ezen a meccsen nem számíthatnak Antar Yahia (comb), Yohan Eudeline (láb) andDiego Gomez (comb) játékára. Emellett, a csatár, Khaled Ayari (combsérülés) játéka is kétséges.

 

Összegzés: Egy kis előny a látogatók javára.

Mindent összevetve, egy nagyon kemény mérkőzés várható. a házigazdák megpróbálják otthon tartani a három pontot. Másrészt, a látogatók vesztes mérkőzés nélkül próbálnak maradni ebben a játékban. Mindenesetre, szoros eredmény várható, kis előnnyel a látogatók javára.

Szólj hozzá!