Fogadási tippek: Lengyelország Kupa / Legia Warszawa – Slask Wroclaw

legia slask

Előző vasárnap, a Legia Warszawa megnyerte első idei mérkőzését (3: 0 hazai győzelem a Podbeskidzie ellen). Most itt a Lengyel Kupa ideje, visszavágó a Slask Wroclaw ellen. Az első forduló 1: 1 döntetlennel végződött, így a Legia a favorit, hazai pályán több esélye van, hogy a következő fordulóba jut. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a Slask még soha nem verte ki a Legia-t a Lengyel Kupából. Bár a Legia -t nemrég ütötték ki az Europa Ligából, a következő hetek érdekesen alakulnak számukra. Először is, itt a kupamérkőzés, majd vasárnap ismét találkozik a Slask és Legia, ezennel bajnoki mérkőzésen. Ezután a Legia az Ekstraklasa- ban mérkőzik meg a Wisla Krakow és Lech Poznan csapataival. “Belecsapunk a közepébe, a szezon legfontosabb mérkőzései következnek a következő hetekben. A Lech Poznan ellen keménynek tűnik, de én is várom a kupameccset a Slask ellen. A mult évben nem emeltem a magasba a lengyel kupát, most ezt szeretném csinálni, “mondta a középpályás Ondrej Duda, aki nemrég épült fel sérüléséből, és végre elég jól játszott a Podbeskidzie ellen. A csapatkapitány, Ivica Vrdoljak háttérbe szorul ezen a játéknapon, az első fordulóban piros lapot kapott.

Slask Wroclaw még mindig nem szerzett győzelmet ebben az évben. “Kár, mert mi jó focit játszunk. Nagy árat fizetünk a nem következetes játékért. Még csíszolni kell rajta, és folyamatosan nyerni, “mondta a középpályás Mateusz Machaj. Most a Slask 100% – ban a kupameccsre öszpontosít. “Ez egy nagyon fontos mérkőzés, de minden meccsen 100% -a mi filozófiánk. Mi nem számolgatunk, mert az nem tesz jót nekünk. Van egy pár taktikai lehetőségünk erre a játékra, még nem véglegesítettem. Egy érdekes mérkőzésnek mutatkozik. A Legia megmutatta, hogy erős lehet a támadásuk, akárcsak nekünk. Még javítani kell néhány védekező technikán, és ezáltal javulni fognak az eredményeink. Tisztában vagyunk azzal, hogy a kis részletek, amiket kidolgozunk, döntőek lesznek a jövőben. A statisztikák azt mutatják, hogy megfelelő irányba megyünk, így nem fogunk változtatni a futball filozófiánkon, hanem tovább javítunk a részleteken. Most a kupamérkőzés az egyik legfontosabb prioritás nekünk, de ha a játéknak vége, a főszerep a bajnoki mérkőzés lesz, “mondta a segédedző Pawel Barylski. A középpályás Tomasz Holota ezt a mérkőzést kihagyja, kényszerpihenőn van.

 

 Az előrejelzések szerint, ez egy meglehetősen alacsony gólszámú mérkőzésnek mutatkozik. Az párharc első fordulójában sem mutattak igazán minőségi focit, és hasonló meccs várható újra.

 

Valószínű kezdőcsapatok:

Legia: Malarz; Broz, Lewczuk, Junior, Guilherme; Furman, Pinto, Kosecki, Duda, Kucharczyk; Orlando Sa

Slask: Wrabel; Zielinski, Celeban, Hateley, Dudu; F. Paixao, Danielewicz, Grajcar, M. Machaj, Pich; M. Paixao

Szólj hozzá!