Fogadási tippek: német Bundesliga / VfB Stuttgart – Hertha Berlin

Csapat hírek:

hertha stuttgart

Az utolsó kilenc Stuttgart és Hertha közötti meccsén fejenként négy győzelem és egy döntetlen született. A vendégcsapat nyert az utolsó két mérkőzésen: 1-2 egy évvel ezelőtt ezen a pályán, és 3-2 októberben, az aktuális Bundesliga bajnokságban.

Stuttgart: A Stuttgart az utolsó helyen áll (7-4-12, gólkülönbség: 24-41), legutóbb döntettlent értek el Hannoverben (1-1). A győzelem már tavaly december óta várat magára, és 2015-ben a Stuttgart csak 2 pontot szerzett a lehető 18 pontból. Kevés, csupán négy gólt szereztek, bár mindet az elmúlt 3 napban. Otthon is a legrosszabban teljesítő csapat a Bundesligában (1-2-8, gólkülönbség: 6-22).

Hertha: A Hertha a 14. helyen van (7-3-13, gólkülönbség: 28-42), a csapat múlt szombaton véget vetett egy három mérkőzéses kudarcsorozatnak, győzelem otthon az Augsburg ellen (1-0). Idegenben még mindig a legrosszabb a bajnokságban (2-2-7, gólkülönbség: 16-24).

 

Valószínű kezdőcsapatok:

VfB Stuttgart: 1 Sven Ulreich, 16 Florian Klein, 3 Daniel Schwaab, 6 Georg Niedermeier, 2 Gotoku Sakai, 20 Christian Gentner, 26 Serey Die, 7 Martin Harnik, 44 Alexandru Maxim, 19 Timo Werner, 33 Daniel Ginczek.

Hertha Berlin: 1 Thomas Kraft, 21 Marvin Plattenhardt, 25 John Brooks, 15 Sebastian Langkamp, ​​2 Peter Pekarik, 28 Fabian LUSTENBERGER, 18 Peter Niemeyer, 26 Nico Schulz, 3 Per Skjelbred, 27 Roy Beerens, 11 Salomon Kalou

 A Stuttgart továbbra halogatja első győzelmének a dátumát, de legalább megállította verességszériáját. A döntettlen Hannoverben három egymást követő vereséget zárt le. Javuló második játékrészt mutattak, de még mindig folyamatosan küzködve.

A Stuttgart vezetést szerzett Gentner révén, de húsz perccel később jött az egyenlítő gól Stindl -től. Harnik- ot kiküldték a játék végén: ő a svábok gólkirálya (5), de a következő két hétben csak szurkolni fog csapatának. A Hertha legyőzte az Augsburgot egy hete: elég unalmas mérkőzésen, két perccel a vége elött Kalou döntötte el a játékot. Az edző, Dárdai, aki Magyarország szövetségi kapitánya is, 6 pontot nyert csapatával a 12- ből: nem rossz, biztosan jobb, mint az előző teljesítménye a csapatnak, és összességében lehetővé teszi a kiesés elkerülését. A játék elötti utolsó szombaton megsérült Schieber, és számára a szezonnak vége. Talán fontos megjegyezni, a Stuttgart megszerezte első gólját a 2015 (4) évben, az elsőt az elmúlt három játékban, de a hazai győzelem szeptember 27. óta várat magára. A Hertha fel tud lélegezni, legalább egy kicsit, miután legyőzte az Augsburgot, míg Stevens csapatának hajtani kell az otthoni győzelmet, különben a távolság a biztonsági zónától valószínűleg növekedni fog.

Szólj hozzá!