Fogadási tippek: Olasz Kupa / Juventus – Fiorentina

juventus fiorentina

Hétfőn a Juventus nagyon fontos Serie A idegenbeli meccsetjátszott az AS Roma ellen (1: 1). Bár elvileg a döntetlen nem rossz eredmény, érdemes megjegyezni, hogy olasz bajnoknak folyamatosan a kezében volt a játék. Vezettek 1: 0,- ra és emberelőnyben is játszottak, mégis hagyták a Romát egyenlíteni. “Azt hiszem, mi egy tisztességes teljesítményt és mintaszerü játékot produkáltunk, 70 percig lezártuk a kapunkat a Roma előtt, és veszélyes helyzeteket teremtettünk. Aztán öt percre kikapcsoltunk, gólt kaptunk, és nehéz volt újra játékba lendülni, ez történt. Ez az utolsó 20 perc kellett, hogy megmutassa, van még mit javítani, és nem lehet befelyezni egy mérkőzést mielőtt a bíró le nem fújja azt. “mondta az edző, Massimiliano Allegri. Most itt az ideje egy érdekes Coppa Italia mérkőzésnek a Fiorentina ellen. A házigazdák eltökélt szándéka, hogy jól teljesítenek, a Juventus Stadium-ba már elkelt majdnem minden jegy. “Kötelességünk, hogy mindent megpróbáljunk, és minél tovább meneteljünk a Coppa Italia- ban. Ez a mi célunk, kupát nyerni, amit már 20 éve nem sikerült. Holnap a lehető legjobb kezdő csapatot állítom ki. A Fiorentina a liga egyik legjobb formában levő alakulata, és Montella legénysége mindig tisztességes focit játszik. Célunk, a lehető legjobban teljesíteni, mindhárom versenyben, ahol még mindig versenyben vagyunk, “folytatta Allegri. Középpályás Paul Pogba készen áll a játékra, nem szerepelt a Roma ellen, Allegri nem akart felesleges kockázatokat vállalni. A tehetséges francia középpályás Sturaro helyettesítésére van beállítva. Általában e cserékre lehet számítani. Sem Alvaro Morata, sem Carlos Tevez nem szerepelhetnek ebben a játékban, legalábbis nem az első perctől. Llorente és Coman lesznek a kezdőcsapatban, az elején (vagy Matri, az előző kettő valamelyikének rovására). Ogbonna, Padoin, De Ceglie is kap egy esélyt az első perctől. Pirlo kimarad.

Fiorentina nagyon jól teljesít az utóbbi időben, a csapat veretlen az utolsó 12 meccsén (minden versenyben). Megverték a Roma-t a Stadio Olimpico- ban, a Coppa Italia elődöntőbe. A múlt vasárnap legyőzték az Inter Milant, hazai pályán a San Siro- ban (1: 0). “A Juventus a favorit, de mi is ott leszünk, félelem nélkül. Szeretnénk megnyerni a trófeát, a csapat megérdemli, az elmúlt néhány év kemény munkával telt. Mint edző nem nyertem semmilyen trófeát itt, ez az álmom, “mondta Montella, a csapat edzője. A vendégcsapatban Pizarro és Borja Valero játéka egyaránt kétséges, valamint Babacar, Tomovic, Tatarusanu, Savic, Mati Fernandez sem hadra fogható.

 

Annak ellenére, hogy a Fiorentina- ban sok a hiányzó, még mindig erős csapat. Ők egy jó széria kellős közepén vannak, de a Juventus- hoz hasonlóan, nekik sem a legerősebb kezdőcsapat lép pályára.

Szólj hozzá!