Fogadási tippek: olasz Serie A: AS Roma – Juventus

AS Roma VS Juventus

roma juventus

Ebben az évben, az AS Roma az elvárások alatt teljesít a Serie A- ban. A legtöbb mérkőzésük döntettlen eredményel ért véget, ezért a távolság a Juventus – tól most 9 pont, és ez jelentős különbség. Azonban, hétfőn, a “Giallorossi”- nak lehetősége van arra, hogy a külömbséget 6 pontra csökkentse. Októberben, a klubban mindenki a “Scudetto”- ról beszélgetett. Most egy utolsó esélyt kaptak, hogy belevessék magukat a bajnoki csatába. Bár a Roma gyakrabban okozott csalódást az utobbi időben, az elmúlt hetekben, sőt hónapokban, nemrég javitottak statisztikájukon, és erős teljesítmény produkáltak: legyőzték a Feyenoord csapatát az Europa Liga-ban (2: 1), és továbbjútottak a következő fordulóba. “A játékunk megint a régi, ujra önnmagunkat adtuk, magas intenzitással és minőséggel játszottunk,” mondta az edző, Rudi Garcia. Beszélt az olasz bajnok elleni mérkőzésről is: “A játékosok nemrég megmutatták, hogy nem felejtették el, hogyan kell focizni. Meg kell mutatnunk a képességeinket folyamatosan. Most nyerni kell a Juve. ellen “Az első fordulóban a Roma vesztett, 2: 3 a Juventus javára, de a csapat jól játszott és sok volt az ellentmondásos bírói itélet. “Meg akarjuk nyerni a mérkőzést, de nem keressük a bosszút. Voltak hibák az első mérkőzésen, de azok a dolgok bármikor megtörténhetnek. Azt hiszem, jól játszottunk Torinóban. Felhívjuk a sok egyezést az utóbbi időben, de mi nem veszít mellett csapatunk a 2. helyre. Sok a sérülés, de mi hosszú távú célokra összpontosítunk, és optimista vagyok, “mondta a Roma elnöke, Pallotta.

Pár nappal ezelőtt a Juventus fontos mérkőzést nyert a Bajnokok Ligája- ban, a Borussia Dormund (2: 1) ellen, most itt az ideje egy fontos játéknak a Serie A- ban. “Ez egy nagyon-nagyon fontos mérkőzés a címért folytatott verseny szempontjából, de nem döntő. Lesz, még hátra 3 hónap, a 13 mérkőzésnap, ahol 39 pont a tét. Az út a bajnokság végéig még hosszú, amellett a Napoli is jól teljesít, és lehet, hogy egy nagyon sikeres vége lesz a bajnokságnak számukra. A Roma- nál egy sor hiányosságot látok, amelyeket megpróbálunk majd kihasználni, de mégis, ők egy nagy csapat, “mondta Massimiliano Allegri, a Juve. edzője. A játékosok is megosztották gondolataikat. “Ez egy nehéz játék lesz, de mi úgy készülünk, mint az összes többi mérkőzésünkre, felmérve ellenfeleink erősségeit és gyengeségeit. Függetlenül attól, hogy kilenc pontos az előny, a bajnokinak még nincs vége, “mondta Stephan Liechsteiner.

 

Érdemes megjegyezni, hogy a Juventusnak problémája van a kezdőcsapattal, egy-két fontosabb játékos kihagyhatja a mérkőzést. Pirlo kimarad, míg Vidal és Pogba játéka egyaránt kétséges. Allegri azt mondta, hogy nem fog felesleges kockázatokat vállalni a két középpályást illetően. Ha nem 100% az állapotuk, akkor nem fognak játszani. A Roma játékában, Florenzi és Iturbe visszatérése élénkülést hozhat. Mindent egybevetve, ez egy érdekes, több gólos mérkőzésnek mutattkozik. 

Várható kezdőcsapatok:

Roma: De Sanctis; Torosidis, Manolas, Yanga-Mbiwa, Holebas; Nainggolan, De Rossi, Pjanic; Ljajic, Gervinho, Totti

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Sturaro, Pogba, Marchisio, Pereyra; Tevez, Morata

Szólj hozzá!