Fogadási tippek: Spanyol Primera Division / Levante – Eibar

levante eibar

Ez a legrosszabb idény a Levante számára, mióta visszatértek a spanyol élvonalba, 2010-ben. “Mi jobb eredményekhez szoktunk, de az idei évben csak szenvedünk. Ez egy nehéz időszak, keményebb, mint az elöző, amit Luis Garcia edzővel töltöttünk. A játékoskeret alapvetően ugyanaz, mint tavaly, de nincs Keylor Navas. Különben is, még a szerencse is elkerül minket. Ha a csapat szenved, nehéz megváltoztatni a rossz dinamikát, “mondta a klub sportigazgatója, Manolo Salvador. Érdemes megjegyezni, hogy a Levante a 11. legmagasabb költségvetéssel rendelkező csapat a La Liga- ban, mégsem erősítettek a téli hónapokban. ” A költségvetés nagy részét fordítják az adósságok törlesztésére. Jelenleg 9 vagy 10 millió euró az első csapat anyagi kerete, ” magyarázta Salvador. Őt arról is kérdezték, hogy elégedett- e az edző, Lucas Alcaraz munkájával: “Az eredmények a legfontosabb dolgok. Egyes játékokban mi többet érdemelnénk. Igaz, kaptunk 5 gólt a Barcelona ellen, de a további mérkőzések jobbak voltak. “Levante, most a bajnokság egy nagyon fontos szakaszában van. Először is, volt egy győzelem a Granada ellen, de a múlt hétvégén a csapat nehéz, 2: 4- es vereséget szenvedett a Rayo Vallecano ellen. Sok volt az egyéni hibánk is ezen a meccsen. “Nem lehet hibáztatni, csak két játékost a Vallecasból. Nem kereshetjük a bűnbakot. Le kel vonni a következtetéseket, amikre szükségünk van, és újra a játékra kel koncentrálni, “mondta a csapat edzője, Lucas Alcaraz. Most az Eibar elleni mérkőzés következik. “Természetesen ez egy nagyon fontos meccs mindenki számára. Azt akarjuk, hogy jól teljesítsünk, különösen azután, ami az utolsó fordulóban történt. Azt akarom, hogy teljes mértékben összpontosítsunk, végig az egész 90 perc alatt, ” folytatta Alcaraz. Ivan Lopez és Pape Diop játéka ezen a mérkőzésen kétséges. A Rayo elleni mérkőzésen, a kapus Diego Marino sok hibát követett el, és nehéz megjósolni, ki és hogyan fog védeni következő mérkőzésen. “Mindannyian hibákat követünk el, van két nagyszerü kapusunk és én teljes mértékben bízom bennük,” mondta a középpályás Ruben Garcia.

Eibar is szenved mostanság. A csapat 6 egymást követő meccset vesztett, és egyre veszélyesebb közelségbe kerülnek a kiesési zónához. Most a távolság 5 pont, de vereség esetén csökken, legfeljebb 3 lesz. “Kell egy jó eredmény, hogy véget vessen a rossz szériának. Túl könnyen veszítjük el a labdát és keményen kell dolgoznunk annak érdekében, hogy visszaszerezzük. Védekezésben remekül elvagyunk, de jobban kell kiviteleznünk a támadásokat. A csapat határozott, nem adjuk fel, “mondta az edző, Garitano.

 

A két csapat előző találkozóján hat gól született (3: 3). Abban az időben Mendilibar volt a Levante vezetője, és ők játszották inkább a támadó focit. Most nem valószínű, hogy ilyen sok gólt szülessen, de legalább kettőre minden esély megvan.

 

Valószínű kezdőcsapatok:

Levante: Jesus; Nikos, Navarro, Ramis, Tono; Simao, Camarasa, Xumetra, Morales; Uche, Barral

Eibar: Jaime; Bóveda, Anibarro, Navas, Lillo; Errasti, Dani, Capa, Manu, Arruabarrena; Piovaccari

Szólj hozzá!