Fogadási tippek: UEFA Europa League / Guingamp – Dynamo Kiev

guingamp dinamo

A Guingamp és Dynamo Kiev közötti, Európa Liga-mérkőzés a Roudourou stadionban kerül megrendezésre. Korábban a két csapat még soha nem találkozott, és természetesen mindkét csapat megpróbálja megszerezni párharcuk első győzelmét.

Guingamp: A Guingamp-nak képesnek kell lennie arra, hogy kihasználja a hazai mérkőzés minden előnyét. Bár történelmük során a két csapat még nem mérkőzött meg egymással, Gourvennec edző szerint képesek és le is tudják győzni az Ukrán Dynamo Kiev csapatát. A győzelem létfontosségú, ha tovább akarnak jútni az Európa Liga következő szakaszába. Jocelyn Gourvennec edző azért is magabiztos, hiszen a csapat az utolsó 5 mérkőzését, 3 győzelemmel és 2 döntetlennel, tehát még veretlenül zárta.

Dynamo Kiev: Természetesen az ukrán vendégcsapat, a Dynamo Kiev nem fogja könnyen megadni magát, sőt győzelemmel akarják zárni francia útjukat. Serhiy Rebrov edző csapatának képesnek kell lennie elhozni a három pontot a Stadion du Roudourou (Guingamp székhely)-ről. Az Ukrán csapat mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy jó teljesítményt nyújtva, megnyerje a mérkőzést, hogy a későbbi mérkőzésen, Balek vendégeként ne kerüljenek nehéz helyzetbe, és biztos legyen a továbbjútás az Európa Ligában következő fordulójába. A csapat eredménye, az utolsó 5 barátságos mérkőzésen a mérleg:1 győzelem, 3 döntetlen és 1 vereség.

Valószínű kezdőcsapatok:

Guingamp

Vezetőedző: Jocelyn Gourvennec.

Jonas Lössl, Lars Jacobsen, Jeremy Sorbon, Christophe Kerbrat, Dorian Leveque, Lionel Mathis, Sylavin Marveaux, Yonousse Sankhare, Thibault Giresse, Christophe Mandanne, Jeremy Pied.

Dynamo Kiev

Vezetőedző: Serhiy Rebrov.

Aleksandr Shovkovskiy, Danilo Silva, Aleksandar Dragovic, Domagoj Vida, Sergiy Rybalka, Sergey Sidorchuk, Younes Belhanda, Miguel Veloso, Jeremain Lens, Artem Kravets, Andrij Mikolajovics Jarmolenko.

Szólj hozzá!