Hátrányból fordítva nyert a Videoton a Haladás ellen

Hátrányból fordítva nyert a Videoton a Haladás ellen

Marko Nikolics biztos, hogy nem ilyen első félidőre számított

Miután a Videoton játékosai kivonultak a pályára és elkezdődött a meccs, az embernek az az érzése támadt, hogy valami nagyon nem stimmel ezekkel a srácokkal, és úgy tűnt, mintha lélekben még az öltözőben lennének. A Vidi szurkolóinak nem sok örömet okozott az első 45 percben a kedvenceik játéka, amelynek tempója időnként olyan volt, mintha egy idősek otthonának férfi focicsapata barátságos meccsén lennénk. Persze a Haladás játékosai kihasználták, hogy a hazaiak nem igazán állnak a helyzet magaslatán és egyre-másra alakították ki a veszélyes gólhelyzeteket. Az erőfeszítésüknek végül meg is lett az eredménye: megszerezték a vezetést és egy tizenegyest is kiharcoltak, bár igaz, ez utóbbi kimaradt.

A második félidőben már „harapósabban” mentek ki a hazaiak a pályára

A második félidőben meglepő módon teljesen mást mutatott a hazaiak játékának a képe, az előző játékrészhez képest. Átvették a játék irányítását a Haladástól, és egymás után indították a rohamokat a vendégcsapat kapuja ellen. Ennek röviddel a II. félidő kezdete után meg is lett az eredménye, mivel az 52. percben Lazovicsnak köszönhetően a Vidi 1:1-re szépített.

A Pancho Arena „gőzhengere” ezután sem állt le, sőt minden túlzás nélkül rátettek a Videoton játékosai még egy lapáttal, így először Pátkai talált be a 63. percben (2:1), majd a mindent eldöntő gólt Scsepovics varrta be egy perccel a rendes játékidő vége előtt. A második félidei játékának köszönhetően a Vidi végül is hozta a papírformát és 3:1 megnyerte a meccset, de biztos, hogy nem tették zsebre a srácok azt, amit az első félidei játék kapcsán a vezetőedzőtől kaptak.

A Videoton jelenleg 20 ponttal az első helyet fogalja el az NB1 tabelláján és öt pontra van a második helyen álló Honvédtól. Őket követi 13 ponttal a jelenleg harmadik helyen álló Ferencváros. A Haladás jelenleg a 11. helyen szerénykedik mindössze 6 ponttal, és igencsak bele kell húzniuk a szombathelyieknek, ha el akarják majd kerülni a kiesést tavasszal…

Szólj hozzá!