Hírek a fogadási irodák és a sport világából

Hírek a fogadási irodák és a sport világából

A spanyol labdarugás legfelső osztályában, a LaLiga- ban jeleskedő Athletic Bilbao sponzori megállapodást írt alá a szintén baszkföldi Kirolbet fogadási irodával.

A hétfőn bejelentett szerződés tető alá hozása a baszk játék- és sportfogadással foglalkozó irodával összhangban van a klub hagyományos régióhoz való hűségével. Megalakulása óta, a Bilbao csak baszkföldi labdarúgókat foglalkoztatott.

Annak ellenére, hogy ez a klub irányelve, Jokin Garatea kereskedelmi igazgató azt mondta, hogy több sportfogadási engedéllyel rendelkező piaci szereplővel is felvették a kapcsolatot a pályázati szakaszban.

Garatea hozzátette, hogy azért döntöttek a Kirolbet mellett, mert az a baszk régióban működik, és elkötelezett Catalunya, Navarra, Galicia, La Rioja és Kasztília és León valamint Baszkföld labdarugásának fejlesztése mellett.

A partnerség futamideje három év, 2015-16 és a 2017-18 bajnoki évekre szól.

Garatea szerint ” a Kirolbet lesz az Athletic egyik legfontosabb szponzora”. A klub hasonló szponzori megállapodásokat kötött a San Miguel sör, Nike, IMQ, EuskaTel és Kutxabank cégekkel is, de Bilbao kereskedelmi igazgatója a csapat legfontosabb támogatójának nevezte a fogadási irodát.

“A klub vezetősége a marketing és a társadalmi kezdeményezések terén fog közösen dolgozni a Kirolbet fogadási irodával.”

A Kirolbet márkanév a klub San Mamés-stadionjában és a Bilbao digitális platformjain is megjelenik.

A múlt hónapban, a Kirolbet támogatója lett a Saski-Baskonia kosárlabda csapatának is. A megállapodás futamideje szintén három év.

A spanyol másodosztályban szereplő Real Murcia Club de Fútbol meghoszabította szponzori szerződését a VivelaSuerte spanyol fogadási irodával. A VivelaSuerte a, Grupo Orenes csoport tagja. A szerzödő partnerek első közös szezonja 2013-ban volt, és az üzlet elég sikeres volt ahoz, hogy a Murcia harmadik évben is mezén viselje a VivelaSuerte.es logót. A Murcia viszont élvezheti a VivelaSuerte 160 fogadóirodájának promocióit egész Spanyolországban, valamint a murcia.vivelasuerte.es portálon.

A focipályáról térjünk át a szorítóba. Az Unibet északeurópai fogadási iroda bejelentette, hogy aláírta a fő szponzori megállapodást Rudy “A Hard Hitter” Markussen, szuper középsúlyú ökölvívóval, aki szombaton száll ringbe Ramazi Gogichashvili ellen. A mérkőzés helyszíne a Dán Frederikshavn.

Markussen 2006-ban, egy autóbalesetet követően megszakította ökölvívó karierjét. 2010-ben visszatért, az elkövetkező két évben 5:1 mérlege volt, de 2012 óta nem mérkőzött, hiszen nyaki porckorongsérv miatt szenved. Feltételezve, hogy legyőzi Gogichashvilit, Markussen várhatóan a szintén dán bokszoló, jelenlegi WBA nemzetközi bajnok Patrick Nielsen ellen fog szorítóba lépni. Nielsen maga is harcol szombaton. Az Unibet szponzorálni fogja Markussent, a Nielsen elleni mérkőzésen is.

Szólj hozzá!