Lewis Ritson magabiztosan várja a WBC ifjúsági bajnoki összecsapást

Lewis Ritson magabiztosan várja a WBC ifjúsági bajnoki összecsapást

A skót Geordie Lewis Ritson készen áll a WBC ifjúsági világbajnoki összecsapásra. Ellenfele a tapasztalt és veszélyes magyar boxoló, Molnár Bence.

Molnár 15-6 eredményel, valamint 8KO teljesítménnyel várja a mérkőzést, és mindezt csupán 20 évesen érte el, ezért a tapasztalata előnyt jelent Ritsonnal szemben akinek teljesítménye 8-0, valamint 3KO. Molnár nemrég a magasan értékelt ítországi Paul Hyland Jr. ellen vívott, és igen izgalmas mérkőzést produkált az ír harcos rajongói elött. Okozhat problémákat Geordie Ritsonnak március 26-án Glasgowban, a Bellahouston sportközpontban.

Annak ellenére, hogy a látszólagosan veszélyeket rejteget a Molnár elleni küzdelem, Ritson teljesen biztos abban, hogy a felkészülés és az edzések a javára fogják billenteni a harcot jövő szombaton este. Az edzések igazán jól mentek. A felkészülés tökéletes volt. a felkészítést közösen csináltuk végig Jason Eastonnal, aki szintén küzd a showban, így a dolgok már tökéletesen mennek. Nem tudom elégszer megköszönni menedzseremnek, Billynek hogy összehozta nekem ezt a címmérkőzést, és remélhetőleg ez lesz a kezdet, innen nagyobb és jobb dolgok fognak jönni. “

Ritson eredetileg amatőr váltósúlyú sportoló volt,és a Billy Nelson elleni küzdelem után, Ritson visszaesett Könnyűsulyba. Ez azt eredményezte, hogy javult a teljesítménye, és Geordie leállította az utolsó két ellenfelét. Ritson arra törekszik, hogy egy újabb győzelmet arasson, a magyar Molnár ellen. “Komoly küzdelmet várok, de teljesen biztos vagyok abban, hogy meg tudom állítani szombati ellenfelemet.

Jó előzményekkel jövök Newcastle- ból, megpróbáltam egy jó showt csinálni a számukra. Ha szombat este minden jól megy, remélhetőleg Newcastle- ben fogom megvédeni a címet a következő mérkőzésem során. “

Ritson az Egyesült Királyságban elismert Könnyűsulyú ökölvívó, és a menedzser és edzőjével, Billy Nelsonnal esélyük van bárki ellen a 135 fontos sulycsoportban. ” Könnyűsúlyban jelenleg Britanniában nincs méltó ellenfele. Bármilyen lehetőséget megragad a bemutatkozásra, én mindig kész egy nagyszerű mérkőzésre.”

Szólj hozzá!