NBA Véget ért a Hawks 19 fordulós sikersorozata

Atlanta Hawks

Jack kései dobása mennnyekbe emeli a Nets csapatát , 3 másodpercel a mérközés vége elött, felugrásból volt eredményes. A Nets késői hajrája kellett a vendég Clippers legyözéséhez.

A végső hajrában, az utolsó 1 perc 35 másodpercben szerzett 9 pont kellett, hogy véget érjen a Nets hét mérkőzés óta tartó kudarcsorozata. Alan Anderson kétszer dobott 3 pontosat, Joe Johnson és Deron Williams egyszer. Az utobbi 11 mérközés kihagyás után tért vissza.

Chris Paul egykezese után a Clippers feljött 100 pontra. De 8,6 másodpercel a vége elött, Jack jobra cselezett és a 6-láb-11 magas DeAndre Jordan fölött dobott mindent eldöntő kosarat .

PELICANS 115, HAWKS 100. A vendégfogadó New Orleans véget vetett az Atlanta 19 mérközéses sikersorozatának

Anthony Davis 29 pontot és 13 lepattanót szerzett, nagyban hozzájárúlva a pelikánok hatodik győzelméhez az utolsó 7 mérközésükből. Jeff Teague 21pontot szerzett az Atlantanak, de a Hawks már az első negyedben kétszámjegyű hátrányba került, és nem tudott többet felzárkozni.

THUNDER 104, MAGIC 97 Russell Westbrook második dupla- triplája ebben a szezonban, a 10. a pályafutása során sokat segített az Oklahoma City otthoni győzelméhez az Orlando fölött, akik a sérült Kevin Durant(kificamodott bal lába, sérült a nagylábuja) nélkül játszottak.

Westbrook 25 pontot, 14 gólpasszt adott és 11 lepattanót szerzett. Durant ült ki

CAVALIERS 97, 76ERS 84 Kyrie Irving 24 pontot szerzett, LeBron James hozzáadott 18 pontot és 11 gólpasszt. A Cavaliers 11. győzelemét szerezte a 76Ers fölött.

HORNETS 92, WIZARDS 88 .Al Jefferson 18 pontot és 12 lepattanót szerzett. Ez kellett a Charlotte lenyűgöző januári játékához, hogy legyőzze a Washingtont- épp a Mormota napon.

BUCKS 82, RAPTORS 75. Khris Middleton szerzett 25 pontot , véget vetve a Toronto elleni , hat mérközés óta tartó kudarcsorozatnak.

Szólj hozzá!