Olasz Serie B : Spezia VS Avellino

Spezia – Avellino. Csapat hírek:

spezia avellino

Spezia

A Spezia nem engedhet magának vereséget vagy gól nélküli döntetlent. Létfontosságú lehet az a hazai győzelmük.

A házigazdák bejelentették, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy végre diadalt arassanak az Avellino ellenében, különösen azért, mert az utolsó négy egymás elleni hazai mérközésen döntetlenek sorozatát tudták csak produkálni. Ilyen elözmények után a csapat tartozik ezzel a rajongói számára, a döntetlensorozatot, mint rossz epizódot le szeretnék zárni. A három körrel ezelötti Bari elleni 3:0 fölényes gyözelmük után csak döntetlen sorozatuk volt, így négy mérközés óta veretlenek. Még semmi sincs eldöntve igazán. A Spezia győzelem esetén zárkozhat az élmezönyhöz, a Serie A- ba való feljútást jelentő második hely nagyon is elérhető számukra. Természetesen csak akkor, ha végre elkezdenek nyerni, a döntetlenek sorozata kevés lesz. Ezért igazoltak hat játékost a téli időszakban. Szeretnének javítani a támadásaikon, gólerősebbé téve azt. A védelem aránylag jónak mondható.

Ezen a találkozón De Col, Juande és Ardemagni sérülés miatt hiányozni fog.

AS Avellino:

Az Avellino játéka sokkal változób, rapszódikusabb mint a Spezia, de a csapat a rájátszás meghatározó tényezöje lehet.

Mindazonáltal, Rastelli edző aggódik, hiszen csapata az utolsó két fordulóban minössze csak egy pontot tudott begyüjteni , miközben váratlanul kikaptak a lista aljához tartozó Cittadellatól. Természetesen várunk néhány változtatást a kezdő csapatban. a versenyben maradásért több labdaszerzés, jobb középpálya és egy támadás – orientáltabb játékkép elengedhetettlen. Ezt hivatottak segíteni a frissen igazoltak, hiszen összességében az edző egyáltalán nem volt elégedett a legénységel. Sérülés miatt Vergara és a középpályás Zito hiányozni fog, míg a középpályás Kone eltiltás miatt hagyja ki a mérkőzést.

Várható kezdőcsapatok:

Spezia: Chichizola, Miloš, Bianchetti, Piccolo, Migliore, de las Cuevas, Canadjija, Gagliardini, Kvržić, Nene, Catellani

Avellino: Gomis, Bittante, Ely, Pisacane, Visconti, Almici, D’Angelo, Arini, Regoli, Castaldo, Trotta

Szólj hozzá!