Totul despre predictii

Predictiile din pariuri sunt date in general de tipserii concursului de pariuri ce au dat cele mai bune predictii la meciul respectiv. Pariurile sportive sunt in general matematica pura. Asa se bazeaza bookmakerii care creeaza cotele, calculele, formule complicate in asa fel incat tot casa de pariuri sa castige. Meciurile zilnice jucate si analiza celor mai populare pariuri se poate valida cu alti pariori, predictiile sportive pe care se joaca pentru a maximiza castigurile la pariuri. Nici o strategie nu ofera castiguri 100% intr-o perioada scurta. Orice strategie trebuie folosita pe o perioadacat mai lunga pentru a putea da rezultate. Se poate creea propria strategie adica un management propriu. Se fixeaza o strategie inainte de a juca la pariuri, se poate incepe cu o suma mica si apoi se poate ajunge la una mai mare. Cele mai cunoscute strategii de pariuri ar putea fi: Martingale, Kelly, D’alembert, Labouchere, Paroli, Fibanacci, Sistemul, Easy money. Toate aceste strategii implica un money management.

O strategie cunoscuta este Martingale, avand o simpla varianta a acestuia a fost folosita pentru pentru celebrul joc cu moneda. Consta dublarea mizei pariului anterior. Aceasta strategie ar trebui incercata dar mai intai trebuie inteleasa. Cum nici o alta strategie in pariuri nu este 100% sigura, putem combina cu alte cunostinte sportive, putem sa marim sansele de reusita.

Cea de-a doua strategie se foloseste ca o strategie de pariuri atunci cand se doreste sa se mizeze constant pe un anumit rezultat al unui sportiv sau echipe, ne ajuta sa ne dam seama cand este rentabil sa o folosim si care este suma maxima pe care trebuie sa o platim pe acel pariu.

La fel ca si alte strategii nici strategia de pariuri D’alembert nu garanteaza un castig sigur. Dar cu toate astea ramane o strategie folosita de foarte multi ani si in continuare. La pariurile sportive se poate castiga cu un pic de noroc, talent, cunostinte sportive si strategii. Toate astea ne da sansa ca biletul completat sa fie castigator. La aceste pariuri sportive fiecare iubitor de sport face pronosticuri incercand sa ghiceasca ce echipa va castiga si cu ce scor. Pentru a avea succes la pariuri este ca cel care joaca sa se priceapa macar putin la jocul pentru care pariaza.

Atunci cand punem pariu pe favoriti sunt deobicei cele mai populare predictii. La agentiile online sunt prezentate cele mai populare meciuri sub forma unui bilet care se poate juca exact sub forma prezentata. In ultimii ani activitatea sportiva este bogata in evenimente importante: jocurile olimpice de iarna de la Soci, campionatul mondial din Brazilia. Iata cateva predictii date de catre astrologi cunoscuti: nationala Frantei va fi dezamagita, vor face greseli in aparare.

Intr-un meci se studiaza si situatia in care un egal multumeste ambele echipe. In campionatul italian va iesi egal dar exista posibilitatea sa nu apara in campionatul englez datorita echipei care joaca din mandrie si orgoliu. Nu este avantajos sa se parieze pe amucaluri, fie internationale, sau spectacol, este greu de prezis un meci daca nu are nici o miza.